Ouăle sunt un ingredint vital în orice bucătărie, datorită deosebitei lor versatilităţi şi calităţilor nutritive de excepţie. Oul este unul dintre alimentele cele mai complete şi mai echilibrate din punct de vedere nutriţional. Cele mai folosite ouă sunt cele de găină, iar materialul de faţă se va referi doar la ele.
(more…)
Cauta
Categorii
Arhiva articole
- Carmen says:Astazi am gatit tul,cumparat proaspat,dupa rețeta ta,a iesit f.bun,chiar daca l-am...
- Marinela says:
- Ioan Carja says:
- Ioan Carja says:
- Stefan Alin says:
- ardei iute asezonare boia bucatarie asiatica bucatarie chinezeasca bucatarie indiana bucatarie italiana bucatarie mediteraneana busuioc ceapa ceapa verde chimion cimbru condimente coriandru creveti curcuma curry dafin ghimbir ierburi aromate lamaie limeta Mirodenii mustar orez oua patrunjel piper piper alb pui Radu Popovici retete asiatice Retete Indiene Retete Italiene retete mediteraneene rosii sare scortisoara sos de soia ulei de masline unt usturoi Video zahar