blog de Gastronomie
Ciupercile negre uscate, numite “shiitake” de catre japonezi, sunt un ingredient tipic asiatic. Se cultiva [...]
4 Comentarii
In loc de aluat de placinta, sau aluat fraged, aceasta reteta foloseste foi de lasagna. [...]
3 Comentarii
Desi necesita timp, prepararea aluatului de paste are avantajele ei. Întotdeauna, pastele de casa vor [...]
7 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]
9 Comentarii
Este o mancare pe care o veti gasi oriunde înfloreste cultura chineza, indiferent de distanta [...]
Fursecuri cu bomboane Reteta de fursecuri este o reteta simpla si rapida si arata indeajuns [...]
In indoneziana si malaeziana, nasi inseamna orez gatit, iar goreng inseamna prajit. Nasi Goreng este, [...]
14 Comentarii
Bissara este una dintre mancarurile extrem de populare in Tunisia. Este satioasa, rustica si se [...]
2 Comentarii