OutdoorChef Ascona 570 MX | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Salata de dovlecei cu vinegreta si ierburi

Cel mai bine este ca aceasta salata, potrivita zilelor de vara, sa fie servita nici fierbinte si nici rece, ci la temperatura camerei. Atunci are cel mai bun gust, iar aromele proaspete de busuioc si menta se simt cel mai bine.
Se poate servi ca gustare, in cadrul unui pranz, sau ca salata de insotire pentru un fel principal; salata aceasta este potrivita si ca o cina usoara.

(mai mult…)

Citeste tot

Rulouri de vinete cu ricotta si coulis de rosii

Coulis este un termen provenit din limba franceza, care denumeste sosurile groase, preparate din piure de legume si/sau fructe pasate. In aceasta reteta un coulis de rosii, aromatizat cu busuioc si usturoi, este alaturat feliilor de vinete gatite pe gratar si umplute cu o mixtura pe baza de branza ricotta. Este un preparat simplu si foarte gustos, plin de aroma, cu o textura placuta si decorativ.

(mai mult…)

Citeste tot

Fun & Grill – martie 2012

Iata ca a luat sfarsit si cel de-al treilea eveniment culinar desfasurat la casa „Mara”din Slanic-Prahova. Noul format al evenimentului, care pune accent pe preparate si povesti legate de bucatariile asiatice si mediteraneene a avut mare succes si cred ca trebuie continuat, cel putin in acest an, bineinteles schimband din mers unele dintre retete.

(mai mult…)

Citeste tot

Frigărui de fructe cu sos de smântână

Prin noiembrie, am fost contactat pentru a deveni unul dintre bloggerii care ar fi urmat să promoveze în România grătarele OutdoorChef. Urma să primesc un grătar (mi s-a oferit să aleg între mai multe tipuri, cu gaz, electrice sau cu cărbuni, fiecare tip fabricat la rândul său în mai multe variante constructive, de la cele simple la unele incredibil de complexe.

Am fost de asemenea invitat să asist la o demonstraţie ce urma să fie făcută la Bucureşti de doi campioni mondiali. Poate vă mai amintiţi articolul care relata acest eveniment.
(mai mult…)

Citeste tot