OutdoorChef | Retetele lui Radu - Gastronomie:

A fost „Sunday Grilling” – meniu marocan – 21 aprilie 2013

În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminică 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei CampingGrill.ro, la orele 13:00 a început cel de-al patrulea eveniment din seria „Sunday Grilling„. Tema a fost, ca de obicei, gătitul în aer liber, pe grătarele versatile şi performante, fabricate de OutdoorChef şi distribuite de CampingGrill.ro, ilustrat printr-un meniu marocan.

(mai mult…)

Citeste tot

A fost „Sunday Grilling” – 24 martie 2013

Duminica trecută, pe o vreme rece şi cam neprietenoasă, am susţinut ca amfitrion cel de-al doilea eveniment „Sunday Grilling” de anul acesta, continuând seria celor desfăşurate în vara anului trecut.
Gazdă a fost, din nou, curtea de la show-room-ul companiei CampingGrill.ro, care distribuie în România performantele grătare fabricate în Elveţia şi SUA de OutdoorChef şi, respectiv, Weber. Colaborator apropiat a fost, din nou, Halewood Romania.

(mai mult…)

Citeste tot

Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon

Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus la treaba gratarul Ascona 570MX, de la OutdoorChef. M-am mai laudat cu el in cateva ocazii, asa ca nu trebuie sa va mai spun ca este foarte versatil. Detaliile sale constructive il fac sa poate fi folosit nu doar ca gratar, ci si ca aragaz, cuptor sau afumatoare.

Reteta de fata este una foarte simpla, dar care nu se gateste prea des la gratarelile obisnuite. Acesti ardei sunt insa o gustare delicioasa, destul de surprinzatoare si, in plus, se prepara relativ repede. Sa nu va fie teama de ardei. In general, cei atat de lungi nu sunt prea iuti, iar frigerea atenueaza si ea iuteala.
Bineinteles, daca va deranjeaza ideea de a folosi ardei iuti, puteti folosi ardei capia in locul lor. Adaugati insa in umplutura putina boia iute sau putin sos de ardei iute.
(mai mult…)

Citeste tot

Grill Champions Tour III

Mâine (vineri 27 aprilie 2012) va avea loc, la Bucureşti Grill Champions Tour, ajuns la cea de-a treia ediţie. Organizat de Grillsociety.ro, acest eveniment are ca punct culminant o demonstraţie culinară susţinută de doi campioi mondiali de barbecue.

Camillo Tomanek, zis don Caruso, şi Marco Greulich, cunoscut ca don Marco, sunt doi adevăraţi maeştri ai grătarelor, fie ele cu cărbuni, cu gaz sau electrice.
(mai mult…)

Citeste tot

Fun & Grill – aprilie 2012

Petreceţi o mini-vacanţă culinară, alături de mine şi de alţi pasionaţi ai gătitului, la Casa “Mara”, din Slănic, judeţul Prahova! Sunteţi poftiţi nu doar la mâncat şi băut, ci şi la povestiri şi schimburi de impresii despre călătorii pe meleaguri exotice sau europene, despre arome şi gusturi rare. De asemenea, sunteţi invitaţi să gătim împreună câteva reţete deosebite.

Vom discuta reţete de marinade gustoase, sosuri aromate şi condimente. Veţi avea, de asemenea, şansa de a lucra cu unul dintre grătarele cele mai performante şi mai versatile care se găsesc pe piaţa noastră, Ascona 570 MX de la OutdoorChef.
(mai mult…)

Citeste tot

Kebab cu lamaie

Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 MX, marca OutdoorChef, de la campinggrill.ro. Abia am lucrat de cateva ori cu el, este destul de complex, face o multime de lucruri si deocamdata simt ca este mai destept decat mine. De fapt, nu este doar un gratar simplu, caci poate lucra si ca aragaz, cuptor sau afumatoare. O iau insa incet, pas cu pas, incercand sa-i descopar secretele.

Ceea ce vreau sa va prezint astazi este o reteta interesanta, aromata si gustoasa, potrivita pentru o gustare care sa te indemne la o sticla de bere. Este un preparat simplu, care poate fi servit cu o multitudine de sosuri si garnituri. Aici sunteti limitati doar de propria imaginatie.
(mai mult…)

Citeste tot