Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: paprika

Knackwurst

Acesti carnati sunt originari din Germania si se disting atat prin mirodeniile cu care este [...]

2 Comentarii

Pui vanatoresc

Nu este prima reteta de acest gen pe care o public pe acest blog. Nu [...]

Pe scurt despre chimichurri (2)

Astazi cea de-a doua parte, si ultima, a articolului despre sosul-condiment-marinada chimichurry. Va voi prezenta [...]

Pe scurt despre chimichurri (1)

În vara aceasta am tot povestit despre ierburile aromatice, ca ingrediente de baza pentru asezonarea [...]

6 Comentarii

Pe scurt despre boia

Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua [...]

Baharat – de la libanezi la tunisieni

Deunazi, o colega de serviciu m-a întrebat daca bucataria libaneza este iute. Ştim cu totii, [...]

15 Comentarii

Berebere – arome etiopiene

Amestecurile de condimente sunt proprii bucatariilor rafinate, care s-au perfectionat prin mii de experimente si [...]

10 Comentarii

Orez cu pui si carnati chorizo

Este o reteta ce foloseste ingredientele asociate de bucataria spaniola, in mod traditional, cu orezul: [...]

5 Comentarii

Pui umplut cu fructe si fistic

Este o reteta de dificultate medie, relativ laborioasa, dar resultatul final este delicios, suculent, aromat [...]

8 Comentarii

Sos Chermoula

Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa [...]

2 Comentarii

Curry de legume

Este o mancare plina de culoare, gatita intr-un sos condimentat, si merge excelent alaturi de [...]

2 Comentarii