Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: paprika
Knackwurst
Acesti carnati sunt originari din Germania si se disting atat prin mirodeniile cu care este [...]
2 Comentarii
iul.
Pui vanatoresc
Nu este prima reteta de acest gen pe care o public pe acest blog. Nu [...]
Pe scurt despre chimichurri (2)
Astazi cea de-a doua parte, si ultima, a articolului despre sosul-condiment-marinada chimichurry. Va voi prezenta [...]
Pe scurt despre chimichurri (1)
În vara aceasta am tot povestit despre ierburile aromatice, ca ingrediente de baza pentru asezonarea [...]
6 Comentarii
Pe scurt despre boia
Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua [...]
Baharat – de la libanezi la tunisieni
Deunazi, o colega de serviciu m-a întrebat daca bucataria libaneza este iute. Ştim cu totii, [...]
15 Comentarii
Berebere – arome etiopiene
Amestecurile de condimente sunt proprii bucatariilor rafinate, care s-au perfectionat prin mii de experimente si [...]
10 Comentarii
Orez cu pui si carnati chorizo
Este o reteta ce foloseste ingredientele asociate de bucataria spaniola, in mod traditional, cu orezul: [...]
5 Comentarii
nov.
Pui umplut cu fructe si fistic
Este o reteta de dificultate medie, relativ laborioasa, dar resultatul final este delicios, suculent, aromat [...]
8 Comentarii
Sos Chermoula
Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa [...]
2 Comentarii
Curry de legume
Este o mancare plina de culoare, gatita intr-un sos condimentat, si merge excelent alaturi de [...]
2 Comentarii
feb.