blog de Gastronomie
Acesti carnati sunt originari din Germania si se disting atat prin mirodeniile cu care este [...]
2 Comentarii
Nu este prima reteta de acest gen pe care o public pe acest blog. Nu [...]
Astazi cea de-a doua parte, si ultima, a articolului despre sosul-condiment-marinada chimichurry. Va voi prezenta [...]
În vara aceasta am tot povestit despre ierburile aromatice, ca ingrediente de baza pentru asezonarea [...]
6 Comentarii
Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua [...]
Deunazi, o colega de serviciu m-a întrebat daca bucataria libaneza este iute. Ştim cu totii, [...]
15 Comentarii
Amestecurile de condimente sunt proprii bucatariilor rafinate, care s-au perfectionat prin mii de experimente si [...]
10 Comentarii
Este o reteta ce foloseste ingredientele asociate de bucataria spaniola, in mod traditional, cu orezul: [...]
5 Comentarii
Este o reteta de dificultate medie, relativ laborioasa, dar resultatul final este delicios, suculent, aromat [...]
8 Comentarii
Daca tot am vorbit mai inainte de bucataria marocana, m-am gandit ca n-ar strica sa [...]
Este o mancare plina de culoare, gatita intr-un sos condimentat, si merge excelent alaturi de [...]