Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: passata

Porc cu sos de rosii si pimenton

Va propun o reteta simpla, in care carnea de porc este gatita intr-un sos de [...]

2 Comentarii

Pui cu mozzarella, sos de rosii si busuioc

Asocierea dintre branza mozzarella, busuioc si rosii este una tipica pentru bucataria italiana. Cel mai [...]

Pui cu chimen, ceapa si sos de rosii

Ceapa caramelizata da o dulceata delicioasa sosului, contrabalansand aciditatea rosiilor si dand complexitate gustului. Aroma [...]

6 Comentarii

Supa de rosii cu fructe de mare

Iata o noua reteta din meniul pe care, impreuna cu Costel Clipescu, l-am creat pentru [...]

Supa crema de rosii cu mozzarella

Aceasta supa de rosii (pe care o veti putea gasi in meniul restaurantului “Casa cu [...]

9 Comentarii

Pollo alla puttanesca con gnocchi

Profit de ziua de azi ca sa va propun un preparat robust, cu gust si [...]

Pui cu mazare si mujdei

Reteta aceasta este destinata, fara indoiala, iubitorilor de usturoi; cei care se simt intimidati gustativ [...]

8 Comentarii

Pui de caracatita in vin rosu

Marea placere culinara, cel putin pentru mine, a calatoriilor in zona Mediteranei sunt fructele de [...]

Calamares rellenos

Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie” [...]

Pollo alla Parmigiana

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]

10 Comentarii