blog de Gastronomie
Fileurile de pastrav au pielea crocanta si carnea frageda si suculenta, legumele sunt fraged-crocante, sosul [...]
2 Comentarii
Va povesteam intr-un articol trecut despre metodele de conservare, pe timp de iarna, a ierburilor [...]
Va propun astazi o reteta din sud-estul Asiei, deosebit de gustoasa si de aromata si [...]
Iata o reteta extrem de simpla, robusta dar delicioasa. Ea reuseste sa pastreze gustul natural [...]
9 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video Reteta descrie una dintre cele mai bune metode de [...]
Reteta este simpla, iar odata ce pasta de condimente a fost preparata, “manopera” depusa devine [...]
Aceasta reteta are si varianta video Iata inca o reteta din prima transa de filmari [...]
15 Comentarii
Termenul caviar denumeste icrele, curatate de tesuturile grase si membrane, usor sarate cu sare ne-iodizata. [...]
Este o reteta extrem de simpla care o sa va bucure cu un sos somptuos, [...]
12 Comentarii