blog de Gastronomie
Iata din nou o reteta simpla, potrivita ca gustare. Relishul de ardei este dulce-picant-acrisor, foarte [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta este gatita de mine acum peste 3 ani. Nu stiu cum s-a facut [...]
2 Comentarii
Ton la gratar – reteta rapida si simpla cu sos de unt, capere si lamaie [...]
8 Comentarii
Va marturisesc din start ca am o mare slabiciune pentru masline. De fapt, si pentru [...]
Aceasta salata rece va propune o combinatie colorata de legume fraged-crocante, servite intr-un dressing usor-acrisor, [...]
Pastele ma fascineaza prin extraordinara lor versatilitate si prin usurinta cu care se gatesc. Practic, [...]
Cartofi Hasselback – reteta suedeza de cartofi la cuptor Cartofii Hasselback isi trag denumirea de [...]
Ceapa caramelizata da o dulceata delicioasa sosului, contrabalansand aciditatea rosiilor si dand complexitate gustului. Aroma [...]
6 Comentarii
Aceasta reteta extrem de simpla se potriveste cu zilele calduroase. Sosul de iaurt este rece [...]
Am profitat de faptul ca ieri a fost o zi ceva mai racoroasa, si am [...]
Iata o alta reteta mediteraneana pe care, impreuna cu Costel Clipescu, am introdus-o in noul [...]
Tabbouleh este una dintre salatele la moda astazi, in Romania; ascensiunea sa se datoreaza penetrarii [...]
Aceasta reteta delicioasa poate fi gasita in meniul restaurantului craiovean „Casa cu Tei” unde, impreuna [...]
Reteta, foarte simpla, combina in mod inspirat gustul puternic al caracatitei cu vinegreta acrisoara, maslinele [...]
Profit de ziua de azi ca sa va propun un preparat robust, cu gust si [...]
Desi nu este foarte rapida, reteta este simpla si are avantajul ca se gateste intr-un [...]
Iata o reteta foarte simpla, la care am folosit cateva dintre produsele comercializate de Delaco: [...]
Imi plac mult aromele mediteraneene, dominate de usturoi, citrice si ierburi aromate, de aceea aceasta [...]
7 Comentarii
Am avut ocazia in aceste ultime cateva luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
3 Comentarii
Aveam in casa, la rece, o sticla de Rose Euxine de la Halewood, si ma [...]
Cartofii cu sos alioli sunt o gustare foarte populara in Spania, o „tapa” extrem de [...]
Astazi va prezint o reteta foarte simpla si rapida, gustoasa, cu ingrediente care se gasesc [...]
Sigur ca nimic nu egaleaza un foie gras de calitate buna, dar acest pate preparat [...]
Dupa retetele in care am folosit crema de branza „Ceva fin pufos”, va propun o [...]
Paella este, la origine, o specialitate culinara din Valencia, dar a devenit in ultimii ani [...]
Am avut in aceste ultime 6 luni ocazia, fericita zic eu, sa colaborez la diverse [...]
Aveam in frigider un excelent vin din gama Byzantium a Cramelor Halewood, un Blanc de [...]
Somonul, desi s-a banalizat in ultimii ani, poate tocmai datorita versatilitatii sale, ramane unul dintre [...]
Va povesteam intr-un articol trecut despre metodele de conservare, pe timp de iarna, a ierburilor [...]
Este o reteta clasica ce combina robustetea unor ingrediente ca bacon, masline si rosii uscate [...]
Fileurile delicate de peste sunt posate intr-un lichid aromat si servit cu orez si un [...]
11 Comentarii
Intotdeauna piesele mari sunt mai spectaculoase si, de aceea, sunt rezervate in special meselor festive. [...]
5 Comentarii
Va propun o reteta simpla si relativ rapida, foarte gustoasa. O recomand cu caldura pentru [...]
Imi plac pastele foarte mult, de orice fel ar fi, si va marturisesc ca mi-era [...]
De fiecare data cand cumpar un muschiulet de porc si il feliez, exista cateva bucati [...]
Iarna nu este anotimpul meu preferat. Pentru mine exista doua modalitati culinare ca sa o [...]
Scoici Saint Jacques – reteta cu sos de vin (simpla si rapida) Scoici Saint Jacques [...]
În vara aceasta am tot povestit despre ierburile aromatice, ca ingrediente de bază pentru asezonarea [...]
Marea placere culinara, cel putin pentru mine, a calatoriilor in zona Mediteranei sunt fructele de [...]
Bucataria italiana imi place datorita simplitatii ei si modului direct in care ti se adreseaza. [...]
9 Comentarii
Iata una dintre putinele retete de dificultate medie de pe blogul meu. Definirea ca “medie” [...]
Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am [...]
Reteta de fata este una gustoasa si foarte usor de realizat. Este reprezentanta genului de [...]
16 Comentarii
Va propun astazi o reteta extrem de simpla si de rapida, care mai are un [...]
17 Comentarii
Va ofer astazi o reteta spaniola, a carei denumire s-ar traduce in limba romana cam [...]