Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: peste

Curry de peste cu rosii si lapte de cocos

Va propun o varianta de curry din sudul Indiei, foarte aromata si gustoasa. Spre deosebire [...]

4 Comentarii

Omul care împute locul – partea 4

Acest material este dedicat tuturor celor cu care am avut în ultimii doi ani diverse [...]

80 Comentariu

Dorada cu fenicul

Iarna in Bucuresti este un anotimp trist si murdar; ma face constant sa-mi doresc sa [...]

6 Comentarii

Peste cu maioneza picanta, rucola si rodie

Va propun o reteta interesanta prin combinatia de ingrediente si destul de bine echilibrata nutritional. [...]

9 Comentarii

La gatit cu Vita Cook – partea 6

Peste cu curry Iata o noua reteta gatita cu Vita Cook, un cuptor a carui [...]

28 Comentariu

Spaghete cu ton si mozarella

Este o reteta traditionala, provenita din insula Capri. Ca multe alte preparate mediteraneene, salata aceasta [...]

11 Comentarii

Pastrav cu mango

Aceasta reteta are si varianta video Iata inca o reteta din prima transa de filmari [...]

15 Comentarii

Caras cu lamaie si usturoi

Marturisesc ca am gatit rareori pesti intregi; am fost o persoana dedicata fileurilor, cu sau [...]

10 Comentarii

“Saveur Faire” 5: Bucatarie jamaicana

Sambata, 26 iunie 2010, la ora 11:00, puteti veni sa luati pranzul si sa ascultati [...]

10 Comentarii

Ce categorie de preparate preferati sa gatiti?

Ehei, greu cu preferintele astea… Acest sondaj de opinie a ramas cel mai mult timp [...]

12 Comentarii

Lisabona la rece

V-am promis ca voi reveni asupra scurtei (din pacate) calatorii la Lisabona, dupa ce amintirile [...]

23 Comentariu

Ce sunt fructele de mare?

Acest termen a început sa fie folosit pe scara larga si la noi abia în [...]

65 Comentariu

Amok trei – Curry de peste cambodgian

Amok-ul, desi are un nume cu sonoritate neapetisanta (in DEX, cuvantul “amoc” este definit ca [...]

21 Comentariu

Terina de peste

Iata o alta retea gatita de mine impreuna cu Costel Clipescu, bucatarul de la restaurantul [...]

13 Comentarii

Posarea pe întelesul tuturor

Este o metoda culinara prin care alimentele se gatesc în lichid, în general apa, lapte, [...]

6 Comentarii

Chiar sunt norocos…

Nu cred ca sunt un plangacios si nici o persoana pesimista, dar ma surprind adesea [...]

27 Comentariu

Secretul bucatariei cambodgiene – partea 2

Cu toate influentele, bucataria cambodgiana este diferita fata de cea din tarile vecine, Thailanda si [...]

4 Comentarii

Saengsongui – Peste fript cu susan

Reteta se poate prepara cu pesti intregi, fileuri sau cotlete de pangasius, tilapia sau pastrav [...]

2 Comentarii

Bunele maniere la masa – partea 2

Pasari In cazul prepelitelor, porumbeilor, bibilicilor sau oricarei pasari mici, taiati aripile si picioarele, apoi [...]

2 Comentarii

R’Bati – Peste cu sos picant-acrisor

Ramanem pentru inca o zi in universul bucatariei marocane si, dupa ce am vorbit despre [...]

2 Comentarii

Somon cu vinegreta

Este o reteta foarte simpla, usoara si plina de gust. Daca nu gasiti spanac proaspat, [...]

2 Comentarii

Ce fel de carne preferati? – Rezultate finale

Iata ca am mai încheiat un sondaj de opinie, cu o tema destul de interesanta. [...]

2 Comentarii

¡Hola, Barcelona! – partea 2

La Boqueria Daca in postul anterior am fost destul de critic, in acesta, in care [...]

5 Comentarii

Peste cu ghimbir si lamaie

Este o reteta simpla si foarte rapida, iar pestele va avea o aroma citrica, putin [...]

1 Comentariu