Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: peste
Bunele maniere la masa – partea 2
Pasari In cazul prepelitelor, porumbeilor, bibilicilor sau oricarei pasari mici, taiati aripile si picioarele, apoi...
2 Comentarii
R’Bati – Peste cu sos picant-acrisor
Ramanem pentru inca o zi in universul bucatariei marocane si, dupa ce am vorbit despre...
2 Comentarii
Somon cu vinegreta
Este o reteta foarte simpla, usoara si plina de gust. Daca nu gasiti spanac proaspat,...
2 Comentarii
Ce fel de carne preferati? – Rezultate finale
Iata ca am mai încheiat un sondaj de opinie, cu o tema destul de interesanta....
2 Comentarii
¡Hola, Barcelona! – partea 2
La Boqueria Daca in postul anterior am fost destul de critic, in acesta, in care...
5 Comentarii
Peste cu ghimbir si lamaie
Este o reteta simpla si foarte rapida, iar pestele va avea o aroma citrica, putin...
1 Comentariu
- 1
- 2