Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: pimenton

Sobrassada

Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele...

Camarones a la diabla

Camarones este plurarul cuvantului spaniolesc “camarón”, si inseamna “creveti”. Cand expresia “a la diabla” este...

6 Comentarii

Porc cu sos de rosii si pimenton

Va propun o reteta simpla, in care carnea de porc este gatita intr-un sos de...

2 Comentarii

Carnati in stil chorizo

Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula...

6 Comentarii

Patatas alioli

Cartofii cu sos alioli sunt o gustare foarte populara in Spania, o „tapa” extrem de...

4 Comentarii

Pui la gratar cu pimenton si ciuperci

Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am...

4 Comentarii

Pe scurt despre adobo (2)

În aceasta ultima parte a articolului despre adobo, va voi prezenta cateva variante de retete...

Pe scurt despre boia

Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua...

26 Comentariu

Paella – versatila si gustoasa

Reteta Paella In general nu am fost incantat de mancarea oferita de Barcelona, dar paella...

9 Comentarii