blog de Gastronomie
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele [...]
Camarones este plurarul cuvantului spaniolesc “camarón”, si inseamna “creveti”. Cand expresia “a la diabla” este [...]
6 Comentarii
Va propun o reteta simpla, in care carnea de porc este gatita intr-un sos de [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
Cartofii cu sos alioli sunt o gustare foarte populara in Spania, o “tapa” extrem de [...]
4 Comentarii
Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am [...]
În aceasta ultima parte a articolului despre adobo, va voi prezenta cateva variante de retete [...]
Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua [...]
Reteta Paella In general nu am fost incantat de mancarea oferita de Barcelona, dar paella [...]
9 Comentarii