Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: pimenton
Sobrassada
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele...
Camarones a la diabla
Camarones este plurarul cuvantului spaniolesc “camarón”, si inseamna “creveti”. Cand expresia “a la diabla” este...
6 Comentarii
Porc cu sos de rosii si pimenton
Va propun o reteta simpla, in care carnea de porc este gatita intr-un sos de...
2 Comentarii
Patatas alioli
Cartofii cu sos alioli sunt o gustare foarte populara in Spania, o „tapa” extrem de...
4 Comentarii
Pui la gratar cu pimenton si ciuperci
Iata una dintre retetele care, pentru mine, marcheaza cu adevarat trecerea la anotimpul rece. Am...
4 Comentarii
Pe scurt despre adobo (2)
În aceasta ultima parte a articolului despre adobo, va voi prezenta cateva variante de retete...
Pe scurt despre boia
Ati observat probabil ca în destul de multe retete din acest blog, în care boiaua...
26 Comentariu
Paella – versatila si gustoasa
Reteta Paella In general nu am fost incantat de mancarea oferita de Barcelona, dar paella...
9 Comentarii