Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: piper alb

Improvizatii cu pungile de salate Eisberg – partea 3

Iata si cea de-a treia parte a acestui articol, si ultima, desi se mai pot [...]

Paste de curry thailandeze

Pastele de curry sunt ingrediente definitorii pentru bucataria thailandeza, si pentru bucatariile etnice influentate de [...]

7 Comentarii

Supa de pui cu ou si ciuperci shiitake

Ciupercile negre uscate, numite “shiitake” de catre japonezi, sunt un ingredient tipic asiatic. Se cultiva [...]

4 Comentarii

Lasagne al forno

Este o reteta clasica italiana, destul de laborioasa si consumatoare de timp, dar rezultatul este [...]

6 Comentarii

Pui Sichuan

Este o reteta extrem de simpla si rapida, originara din provincia chineza Sichuan, renumita pentru [...]

2 Comentarii

Ras-El-Hanout – un surprinzator amestec de mirodenii

Ras-el-hanout este un amestec de mirodenii folosit în Orientul Mijlociu si nordul Africii. Numele sau [...]

10 Comentarii

Croque Monsieur

Croque Monsieur este o gustare celebra, tipic franceza. Legenda spune ca ar fi fost descoperita [...]

12 Comentarii

Oua umplute – reteta de baza

  Ouale umplute erau preferatele mele pe vremea cand inca imi gatea mama, adica acum [...]

14 Comentarii

Cotlete de porc picante

Este o reteta extrem de simpla, dar foarte gustoasa si aromata. Marinada combina multe ingrediente [...]

2 Comentarii

Marinada pentru gratar

Cum zilele acestea multa lume trebaluieste în jurul gratarelor, m-am gandit sa va ofer o [...]

10 Comentarii

Jeui Ha – Creveti betivi

Jeui Ha – Creveti betivi Aceasta reteta are si varianta video. Reteta, foarte populara in [...]

4 Comentarii

Creveti cu ananas

Este o reteta foarte simpla, rapida si extrem de interesanta prin combinatia de ingrediente. Gustul [...]

8 Comentarii