Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: piper de Sichuan
Pui de sepie cu piper de Sichuan
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby...
2 Comentarii
Pe scurt despre sansho
Bucataria japoneza este, as zice eu, un caz aparte între bucatariile asiatice estice si sud-estice....
16 Comentarii
Pui cu castraveti
Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita „stir-fry„, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana....
8 Comentarii
Salata calda de castraveti cu bacon
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu...
16 Comentarii
Orez Xinjiang cu pui – reteta video
Orez Xinjiang cu pui – reteta chinezeasca (reteta are si varianta video) Serial sponsorizat de...
10 Comentarii
Pui cu sos Guilin
Orasul Guilin, din provincia Guangxi, este faimos pentru reputatul sau sos iute, preparat pe baza...
10 Comentarii
Amestec curry chinezesc
Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în...
6 Comentarii
Pui cu sos picant
Iata o reteta care intruneste toate calitatile: este rapida, simpla, aromata si delicioasa. Are insa...
16 Comentarii
Pui Chengdu
Este o reteta apartinand bucatariei din regiunea Sichuan, una dintre marile scoli culinare chinezesti. Chengdu...
2 Comentarii
Amestec chinezesc „5 arome”
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se...
14 Comentarii