blog de Gastronomie
Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby [...]
2 Comentarii
Bucataria japoneza este, as zice eu, un caz aparte între bucatariile asiatice estice si sud-estice. [...]
16 Comentarii
Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita “stir-fry“, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana. [...]
8 Comentarii
Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu [...]
Orez Xinjiang cu pui – reteta chinezeasca (reteta are si varianta video) Serial sponsorizat de [...]
10 Comentarii
Orasul Guilin, din provincia Guangxi, este faimos pentru reputatul sau sos iute, preparat pe baza [...]
Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în [...]
6 Comentarii
Iata o reteta care intruneste toate calitatile: este rapida, simpla, aromata si delicioasa. Are insa [...]
Este o reteta apartinand bucatariei din regiunea Sichuan, una dintre marile scoli culinare chinezesti. Chengdu [...]
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se [...]
14 Comentarii