Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: piper de Sichuan

Pui de sepie cu piper de Sichuan

Ma enerveaza teribil cand oamenii spun “baby morcovi” in loc de “morcovi tineri”, sau “baby...

2 Comentarii

Pe scurt despre sansho

Bucataria japoneza este, as zice eu, un caz aparte între bucatariile asiatice estice si sud-estice....

16 Comentarii

Pui cu castraveti

Aceasta reteta se gateste prin tehnica numita „stir-fry„, imposibil de obtinut intr-o bucatarie domestica europeana....

8 Comentarii

Salata calda de castraveti cu bacon

Bucataria chinezeasca nu este cunoscuta ca find una iute. Condimentata si aromata da, dar nu...

16 Comentarii

Orez Xinjiang cu pui – reteta video

Orez Xinjiang cu pui – reteta chinezeasca (reteta are si varianta video) Serial sponsorizat de...

10 Comentarii

Pui cu sos Guilin

Orasul Guilin, din provincia Guangxi, este faimos pentru reputatul sau sos iute, preparat pe baza...

10 Comentarii

Amestec curry chinezesc

Aminteam într-o reteta de acum cateva zile de existenta unui amestec de mirodenii curry, în...

6 Comentarii

Pui cu sos picant

Iata o reteta care intruneste toate calitatile: este rapida, simpla, aromata si delicioasa. Are insa...

16 Comentarii

Pui Chengdu

Este o reteta apartinand bucatariei din regiunea Sichuan, una dintre marile scoli culinare chinezesti. Chengdu...

2 Comentarii

Amestec chinezesc „5 arome”

5 Arome – amestec chinezesc de condimente Desi originea exacta a amestecului „5 arome” se...

14 Comentarii