piper | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Ardei umpluti cu cuscus

Aceasta reteta are si varianta video.

Aceasta varianta de ardei umpluti este interesanta si surprinzatoare. In plus, este plina de gust, aroma si culoare. Preparatul poate fi servit atat ca gustare, cat si ca pranz usor. Este mai bun cald, dar poate fi servit si la temperatura camerei, mai ales in zilele calduroase.


(more…)

Citeste tot

Supa picanta de pui cu ciuperci

Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de cea indiana, cu care are multe in comun, mai ales cu cea care se gateste in provinciile nordice ale Indiei. Aceasta supa deasa nu face exceptie; se gateste si in Pakistan si nordul Indiei. Este picanta, satioasa, aromata si delicioasa, iar localnicii o servesc in serile racoroase.

(more…)

Citeste tot

Pachetele aburite cu tagliatelle si creveti

Reteta este de inspiratie italieneasca, dar eu am gatit-o printr-o metoda neobisnuita, rod al unor experimente pe care le-am facut de curand. Desi modul in care le-am gatit este ceva mai lung ca timp decat metoda traditionala, are avantajul de a gati atat pastele cat si crevetii impreuna, de a fi mai curata, mai comoda si, de ce nu?, mai interesanta prin insusi ineditul ei.

(more…)

Citeste tot