Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: piper
La masa cu stramosii – India (6)
Revenim la serialul dedicat formarii bucatariei indiene cu acest al saselea episod, care prezinta istoria [...]
3 Comentarii
Salata de broccoli cu bacon si vinegreta picanta
Iata o salata satioasa si robusta, o combinatie interesanta de ingrediente cu gusturi, arome si [...]
6 Comentarii
Salata de pui cu cuscus
Cuscusul instant se prepara foarte rapid si usor, iar granulele sale raman fragede si pufoase, [...]
2 Comentarii
aug.
Unt-gremolata
Am mai vorbit pe acest blog despre untul-gremolata, atat in cadrul articolului referitor la conservarea [...]
14 Comentarii
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]
2 Comentarii
Mouclade
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Mouclade este un [...]
4 Comentarii
aug.
La masa cu stramosii – India (2)
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Creveti cu sos creol
Acest sos de rosii este, in bucataria creola, un insotitor traditional al pestelui si fructelor [...]
25 Comentariu
Supa de castraveti
Am facut aceasta reteta in urma cu trei ani si am cam uitat de ea. [...]
10 Comentarii
Pollo alla Parmigiana
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
10 Comentarii
aug.
Ochiuri cu trufe
Iata o reteta neinteresanta la prima vedere: cine nu stie sa faca ochiuri? Reteta aceasta, [...]
16 Comentarii
Lup-de-mare cu sos de mango
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pestele este un [...]
10 Comentarii
iul.
Dorada cu sos de citrice
Va propun o reteta foarte aromata si gustoasa, in care dorada este servita cu un [...]
9 Comentarii
Pe scurt despre gremolata
Gremolata – reteta simpla, clasica a unui condiment din bucataria italiana Gremolata, sau gremolada, cum [...]
10 Comentarii
iul.
Parjoale cu mozzarella si rosii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
36 Comentariu
iul.
Salata de paste cu rosii, mozzarella si pere
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Salatele sunt, in [...]
24 Comentariu
iul.
Rata cu arome exotice, gatita pe placa de cedru
Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]
30 Comentariu
Pui cu usturoi si rosii cherry
Va propun astazi o reteta simpla si destul de rapida, care sa nu va tina [...]
27 Comentariu
Tapas cu muschiulet de porc
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Preparatul este mai [...]
19 Comentarii
iul.
Conchiglione cu creveti si doua sosuri
Cu ocazia concediului petrecut la Napoli am cumparat o punga cu paste Conchiglione 102, care [...]
24 Comentariu
Branza coapta cu rucola, migdale si rosii uscate
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este [...]
8 Comentarii
iun.
Creveti cu sos de ciocolata
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Asocierea carnii – [...]
11 Comentarii
iun.
Risotto cu curcan si scortisoara
Risotto este unul dintre preparatele cheie ale bucatariei din nordul Italiei. Am deja pe blog [...]
16 Comentarii
Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare [...]
23 Comentariu
iun.
Piept de rata cu cartofi noi si fructe uscate
Insotirea dintre rata si fructe este una clasica si de mare efect. Varianta de reteta [...]
26 Comentariu
Pe scurt despre milagu podi
Bucataria sud-indiana a fost prima, cronologic vorbind, dintre bucatariile regionale ale Indiei care s-a format; [...]
10 Comentarii
Ardei iuti umpluti, inveliti in bacon
Vremea este din ce in ce mai frumoasa, asa ca am profitat si mi-am pus [...]
40 Comentariu
Pui crocant cu ananas
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care [...]
35 Comentariu
mai
Pe scurt despre pulusu podi
Pulusu podi Desi am mai vorbit despre alte cateva amestecuri de mirodenii folosite în imens [...]
14 Comentarii
Creveti tiger cu risotto si busuioc
Mi-am pus din nou la lucru gratarul meu, marca Ascona MX570, de la OutdoorChef. Este [...]
39 Comentariu
Kayseri Mantisi cu sos de iaurt
Manti sunt o varietate de coltunasi (umpluti de obicei cu un amestec de carne tocata [...]
26 Comentariu
Coq au vin
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. “Coq au vin” [...]
23 Comentariu
mai
File de porc in aluat
V-am mai povestit despre excelentul gratar pe care am sansa sa lucrez, un Ascona 570MX. [...]
8 Comentarii
Salata de paste cu fructe de mare
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Salatele [...]
5 Comentarii
mai
Frigarui de primavara
Am primit spre testare produsul numit ”miez de lapte” de la Delaco. Foarte multi dintre [...]
8 Comentarii
Pui Marengo
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se spune ca [...]
16 Comentarii
apr.
Salata de oua cu leurda
Niciodata nu cred ca am vazut leurda pe piata, atat de tarziu in luna aprilie [...]
10 Comentarii
Spaghete cu creveti si bacon
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Contrastul [...]
12 Comentarii
apr.
Dukka – amestec egiptean pentru asezonare
„Dukka”, sau „dukkah”, ori chiar „duqqa”, este un amestec egiptean, care consta din alune, nuci [...]
4 Comentarii
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se apropie Pastele [...]
14 Comentarii
apr.
Salata de iaurt cu leurda, castravete si mustar
Pe nesimtite leurda a devenit una dintre aromele mele preferate. Poate fiindca pentru mine este [...]
18 Comentarii