blog de Gastronomie
Este unul dintre acele preparate culinare care te incanta prin delicatetea sosului si prin finetea [...]
4 Comentarii
Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul [...]
11 Comentarii
In aceasta reteta, sosul de tarhon este unul extrem de simplu, pe baza de smantana [...]
Morcilla patatera este denumirea unui carnat din Extremadura. Denumirea nu este tocmai corecta, caci termenul [...]
2 Comentarii
Aceasta retete este originara din Normandia, una dintre regiunile mari producatoare de branzeturi. Reteta combina [...]
3 Comentarii
Imi era dor de o reteta in stil mediteranean, robusta, insotita de un sos plin [...]
6 Comentarii
Acest preparat a fost considerat a avea origine ucraineana, din cauza denumirii sale, care face [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care [...]
Astazi am zi de filmare cu Mircea Niculescu, somelier si director de vanzari la WineRo. [...]