Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Plinius
Pe scurt despre garum (1)
Zilele trecute am gatit un stir-fry folosind putin prahok, un condiment cambodgian preparat din peste [...]
7 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (1)
Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia [...]
6 Comentarii
Pe urmele pastei de mustar (1)
Unul dintre lucrurile care îmi plac la gastronomie sunt povestile captivante care stau în spatele [...]
24 Comentariu
Pe urmele foie gras-ului
As fi fost tentat sa cred ca toata lumea a auzit despre acest produs, dar [...]
36 Comentariu
Mangez-vous français? (1)
Încep astazi un serial despre bucataria franceza. Subiectul poate fi caracterizat, fara nicio umbra de [...]
37 Comentariu
Pe urmele untului – partea 1
Untul este (alaturi de carnea de porc, oua, untura, seu, ulei de mustar, ulei de [...]
26 Comentariu
Sparanghel – Hrana regilor
Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem? [...]
23 Comentariu
aug.