blog de Gastronomie
Pulpe de rata la cuptor Mai niciodata, de Pasti, nu ma concentrez doar pe miel. [...]
2 Comentarii
Aceasta reteta reflecta influenta araba asupra bucatariei siciliene. Carnea este marinata cu mirodenii si ierburi, [...]
4 Comentarii
Rillette de rata – o reteta rustica Rillette este un preparat culinar similar unei paste [...]
1 Comentariu
Am obtinut recent doua fileuri de “red snapper” (o denumire generica din limba engleza care [...]
5 Comentarii
Mancarea stradala În toate calatoriile mele am remarcat ca în toate orasele ce detin un [...]
Aveam in frigider un excelent vin din gama Byzantium a Cramelor Halewood, un Blanc de [...]
8 Comentarii
Va readuc în atentie o modalitate extrem de simpla si de versatila de a da [...]
Nu ma omor deloc dupa deserturi, mai ales daca abunda in tot felul de creme, [...]
9 Comentarii
Va prezint astazi una dintre retetele gatite cu ceva timp in urma, cand era mai [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Asocierea carnii – [...]
11 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu Riso Scotti Danubio. Stiti [...]
Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma [...]
10 Comentarii
Incercati aceasta salata si ma veti pomeni de bine. Dar incercati-o pe vreme torida, de [...]
13 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Va prezint o salata mai neobisnuita, dar care va [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Salata este interesanta, cu ingrediente neasteptate, plina de culoare, [...]
Usoara, racoroasa, aromata si condimentata, aceasta salata plina de culoare este extrem de potrivita pe [...]
Iata o salata extrem de simpla si de rapida, plina de vegetale. Este o adevarata [...]
Iata o reteta foarte simpla, rapida si decorativa, care se bazeaza pe contrastul de arome, [...]
6 Comentarii
In Spania aceasta reteta se gateste in timpul sarbatorii “Moyos e Cristianos” (adica mauri si [...]
Daca va doreati ceva foarte simplu si rapid, plin cu toate bunatatile, ati venit unde [...]
Rata cu portocale este una dintre retetele clasice ale bucatariei franceze. Traditional, se gateste o [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este, pe cat de simpla si rapida, pe [...]
12 Comentarii
Orezul, portocalele si migdalele sunt trei dintre ingredientele care fac fala bucatariei spaniole. Coincidenta sau [...]
15 Comentarii
FRUCTELE Mere si pere Marul sau para se iau cu mana si se pun pe [...]
Iata si cea de-a treia parte a acestui articol, si ultima, desi se mai pot [...]
Dressing-ul poate fi preparat in avans (chiar cu 3 zile inainte) si adaugat la salata [...]
3 Comentarii
Creveti cu portocale – reteta vietnameza Eu am folosit creveti in aceasta reteta creveti gatiti. [...]