blog de Gastronomie
Acest tip de supa, preparata din creveti proaspeti, este o specialitate belgiana. Desi este populara [...]
4 Comentarii
O alta reteta gustoasa prezentata la GUXT. Tineti-o minte, caci este delicioasa, rapida si usor [...]
8 Comentarii
Supa crema de sparanghel – reteta cu topping crocant (pentru mese festive) Iata o reteta [...]
Va propun astazi o gustare simpla, dar delicioasa si prezentabila. Astfel de tarte, cu diverse [...]
2 Comentarii
Ştim cu totii cat sunt de bune preparatele culinare traditionale romanesti cu care ne desfatam [...]
Aceasta reteta ofera o combinatie delicata de culori pastelate, un amestec delicios de gusturi si [...]
5 Comentarii
Cred ca cineva, acolo sus, este mare amator de gatit în aer liber. Altfel nu-mi [...]
Dupa retetele in care am folosit crema de branza “Ceva fin pufos”, va propun o [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Tocanele sunt unul dintre cele mai versatile preparate. Foarte [...]
6 Comentarii
Acest gen de supe provin din nordul Indiei si Pakistan. Este neobisnuita pentru noi, dar [...]
7 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Va propun o reteta extrem de simpla, rapida si [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o modalitate clasica de a adauga unui piept [...]
13 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta arata foarte decorativ si este plina de gust [...]
Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de [...]
Dieta claselor sociale Ţaranii si muncitorii se hraneau în special cu bere, ceapa si paine [...]
Peste Cum Mesopotamia era situata între doua mari fluvii si era brazdata de nenumarate alte [...]
Produsele animale Carnea se gasea mai usor în orase, caci acestea atrageau producatori si negustori. [...]
Va propun o supa exotica fata de ceea ce gatim noi in mod obisnuit. Desi [...]
Vreau sa fac putin lobby pentru un condiment extrem de gustos, dar mai putin apreciat [...]
In indoneziana, „bami” inseamna „taitei”, iar „goreng” inseamna „prajit”. Este o replica a celebrei Nasi [...]