premiu | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Am primit un premiu

Premiul prieteniei
Am primit un premiu zilele trecute de la Elena. Nu este primul pe care il primesc si nu pot spune nici ca ma omor dupa distinctii si decoratii. Astfel de premii se dau cu sutele printre bloggeri si, la prima vedere, un premiu virtual in plus sau in minus ar putea sa nu conteze.
Totusi, ceva conteaza pentru mine: persoana care il ofera. Elena, desi are ea insasi un blog foarte frumos si dinamic, isi face, cu generozitate, timp sa ma “viziteze” aproape zilnic si sa comenteze intotdeauna cu multa rabdare, bun simt si delicatete. Premiul acordat de ea imi este pretios pentru ca este innobilat de calitatea deosebita a celui care l-a oferit.

Citeste tot

Premiul de aur

Premiul de aur
Am primit un premiu de la Elena Toma, o persoana de buna calitate, pasionata de bucatarie, posesoarea unui blog foarte ingrijit si “construit” cu mult har.
Nu stiu daca blogul meu chiar are in mod real ceva de spus in internetul gastronomic, las asta pe seama judecatii altora, dar pentru mine are un merit incontestabil: mi-a prilejuit intalnirea cu oameni deosebiti si vreau sa multumesc tuturor celor care il citesc si care comenteaza, sau care doar se multumesc sa ramana martori tacuti. Datorita lor acest blog traieste.
(more…)

Citeste tot