programare | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Blog in lucru

Astazi blogul meu sufera unele lucrari de modernizare si mentenanta. Incercam sa facem toate acestea din mers, fara a-i opri activitatea.

Va rog frumos sa-mi aduceti la cunostinta erorile intalnite in functionarea sa, comentand la acest post. Va voi fi recunoscator pentru aceasta mana de ajutor.

Citeste tot

Blog în renovare

După mai bine de doi ani şi jumătate, ca orice casă ce primeşte oaspeţi, blogul meu are nevoie de o mică “renovare”. Trebuie ca aplicaţiile din spatele interfeţei de lucru cu dvs. să fie aranjate puţin, căci tehnologia a evoluat iar tema mea de wordpress nu mai face faţă. Vreau, de asemenea, să fac unele mici schimbări pe partea grafică, să-l optimizez mai bine pentru motoarele de căutare, şi să introduc mici plug-in-uri care să vă faciliteze accesul la articole.
Am găsit modalitatea ca programatorii să lucreze la blog fără a-l suspenda temporar, de aceea vreau să vă rog să fiţi îngăduitori dacă unele link-uri nu vor funcţiona corect. Sper ca în 2-3 săptămâni să ne putem bucura împreună de noul blog. Ţineţi-mi pumnii!

Citeste tot