blog de Gastronomie
Carnea de pasare – metode de gatire Pasarile, fie ca sunt pui, curcani, potarnici, prepelite [...]
3 Comentarii
Serile de vineri “La mansarda”, în strada Paris, la numarul 7A, unde se afla elegantul [...]
Imi era dor de o reteta in stil mediteranean, robusta, insotita de un sos plin [...]
6 Comentarii
Reteta aceasta este destinata, fara indoiala, iubitorilor de usturoi; cei care se simt intimidati gustativ [...]
8 Comentarii
Acest curry este unul de origine musulmana, popular in sudul Thailandei, in zona de granita [...]
2 Comentarii
Cheia retetei este contrastul de texturi crocante si fragede – avem de-a face cu doua [...]
10 Comentarii
Exista deja pe internet si in carti destule retete de pui cu masline. Este una [...]
Supa este delicioasa, cu gust bogat, aromata si cu un minunat contrast de texturi. Trebuie [...]
11 Comentarii
Sate (Satay) – frigaruile din Java Sate sau satay este un termen care denumeste frigaruile [...]
7 Comentarii
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Astazi vreau sa va prezint o fotografie nostima, facuta in piata de pasari din cartierul [...]
Este o salata originara din provincia Sichuan, acolo unde a luat nastere una dintre cele [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Aceasta reteta care [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Se spune ca [...]
16 Comentarii
Orez Xinjiang cu pui – reteta chinezeasca (reteta are si varianta video) Serial sponsorizat de [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pistou este varianta [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este [...]
4 Comentarii
Cum va spuneam cu alta ocazie, am primit un excelent gratar cu gaz Ascona 570 [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pulpele sunt marinate [...]
14 Comentarii
Iata o reteta delicioasa, foarte aromata si usor de preparat. Aceste aripioare se servesc de [...]
13 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Cheia retetei este [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta reteta foloseste [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Iata un fel [...]
Desi chimionul crud are o aroma oarecum chimica (cel putin eu asa o simt), atunci [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Lamaia si mararul [...]
Un pui intreg, rumenit la cuptor, este intotdeauna bine primit la masa. Este un preparat [...]
Kosha inseamna ceapa/usturoi/ghimbir prajite impreuna cu mirodenii intregi sau pisate, pana ce s-au dizolvat intr-o [...]
9 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
Durata de timp necesara adoptarii în Europa a alimentelor de origine americana a variat între [...]
De obicei, toate curry-urile chinezesti contin ca ingredient cartofii, dulci sau obisnuiti. În Occident, la [...]
Va propun o reteta interesanta, originara din Pakistan si nordul Indiei. Dupa cum vedeti, se [...]
Reteta este de origine turceasca si a fost preluata de libanezi in timpul ocupatiei otomane. [...]
Astazi cateva cuvinte despre simbolismul aplicat în cultura gastronomica a Chinei si, foarte pe scurt, [...]
Iata o reteta simpla si rapida. Am asezonat-o destul de indraznet, riscand o combinatie mai [...]
Am primit de la Marius Tudosiei, proprietarul si managerul Bacaniei Vechi, o pasta thailandeza de [...]
18 Comentarii
Salata de pui cu masline si capere – o salata de vara, simpla si rapida [...]
Orasul Guilin, din provincia Guangxi, este faimos pentru reputatul sau sos iute, preparat pe baza [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Reteta este interesanta prin asezonare si datorita sosului picant, [...]
„Balti” este cuvantul ce denumeste un curry gatit într-un tip special de tigaie, de forma [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o modalitate clasica de a adauga unui piept [...]
Reteta poate folosi si un pui intreg, sau portionat, dar si piepti de pui. In [...]
Bucataria pakistaneza este una foarte interesanta, dar are ghinionul de a fi eclipsata adesea de [...]
Pilaf cu 7 arome romanesti Acest pilaf este asezonat intr-un mod mai special, cu un [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Aceste parjoale inedite se prepara usor, se gatesc rapid [...]
Mi-a fost dor de o reteta thailandeza, picanta si aromata, asa ca am apelat la [...]