blog de Gastronomie
Este o reteta mediteraneana foarte aromata si cu un gust interesant si complex, dulce-picant-acrisor. Daca [...]
6 Comentarii
Reteta este foarte simpla, iar rezultatul este foarte aromat. Ingredientele folosite sunt tipic mediteraneene: ulei [...]
Secretul reusitei acestei retete este sa se gateasca rapid, la foc puternic. Nu aglomerati tigaia, [...]
2 Comentarii
Este o reteta simpla si aromata, al carui secret este inglobarea jeleului de mere (se [...]
3 Comentarii
Aceasta reteta simpla dovedeste influenta indirecta a bucatariei indiene. Jamaica a fost mult timp colonie britanica, [...]
Carnea este marinata intr-un amestec tipic Caraibelor, numit jerk. Acesta contine, in mod traditional, ienibahar, [...]
Dressing-ul poate fi preparat in avans (chiar cu 3 zile inainte) si adaugat la salata [...]
Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat [...]
18 Comentarii
Ca foarte multe dintre curry-urile thailandeze, si acesta are consistenta asemanatoare cu cea a unei [...]
Profit de ocazia ca sa va prezint o reteta apartinand unei bucatarii foarte putin cunoscuta [...]
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele [...]
8 Comentarii
In indoneziana si malaeziana, nasi inseamna orez gatit, iar goreng inseamna prajit. Nasi Goreng este, [...]
14 Comentarii
Biryani, biriani, sau beriani, denumeste o categorie de feluri de mancare cu orez, inrudite cu [...]
12 Comentarii
Se pot folosi, in loc de aripioare, si ciocanele de pui, caz in care se [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Una dintre retelele cele mai populare in Thailanda. Se [...]
9 Comentarii
Supa de pui (cu lapte de cocos) – o reteta picanta Aceasta reteta are si [...]
17 Comentarii
Este o reteta destul de laborioasa, dar rezultatul final justifica desfasurarea de forte. Cu putina [...]