pulpa de miel | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Tajin de miel cu bulgur

Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa la cuptor etc., dupa traditie. Daca va simtiti aventurosi si sunteti dispusi la un mic experiment culinar, va propun aceasta reteta.
Ca sa fiu sincer, cand m-am apucat de gatit impreuna cu Costel Clipescu (a fost una dintre primele retete gatite la clubul nostru de explorari culinare, despre care v-am pomenit deja, si asuopra caruia voi mai reveni) nu intentionam sa public pe blog reteta de fata, dar a iesit prea buna ca s-o ignor; va rog sa scuzati, deci, fotografia nu tocmai inspirata si nici prea relevanta, a fost facuta in graba, dupa ce luasem deja cateva inghitituri din farfurie.
Tajin de miel cu bulgur
(mai mult…)

Citeste tot

Mâncare de casă pentru Paşti!

Anul trecut, de Crăciun, am iniţiat proiectul “Gătit în casă, adus acasă”, livrând preparate tradiţionale româneşti şi din bucătăria europeană. De data aceasta, vă propun acelaşi proiect, dar conceput pentru masa de Paşti.

Ştiu că mulţi dintre dvs. apreciaţi mâncarea bună şi vă doriţi o masă de Paşti tradiţională, cu bucate gustoase pe masă, dar sunteţi prea ocupaţi, prea obosiţi, sau nu îndeajuns de îndemânatici pentru a găti totul singuri.
Vă pun la dispoziţie timpul, talentul, munca şi experienta mea şi a excelentului bucătar Costel Clipescu, oferindu-vă şansa de a comanda preparate culinare traditionale, pline de savoare, din ingrediente selecţionate cu grijă, gătite în casă şi livrate acasă.
(mai mult…)

Citeste tot