blog de Gastronomie
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele [...]
Carnati de porc (facuti in casa) – Reteta cu cascaval afumat Carnatii de porc sunt [...]
Aceasta reteta foloseste cateva ingrediente specifice sud-estului Asiei: pasta de curry, ghimbir, orez cu bob [...]
2 Comentarii
Acest tip de carnati se remarca prin aroma camforata, adusa de fenicul si anason, si [...]
Sunt un tip de carnati cu o asezonare robusta, populari in statul american Louisiana. Reteta [...]
8 Comentarii
Acest tip de carnati nu provine din Marea Britanie, sau din vreo fosta colonie britanica, [...]
4 Comentarii
Nu stiu daca am declarat vreodata oficial, dar chimenul este una dintre mirodeniile mele preferate. [...]
Cotechino di Modena (uneori scris si “coteghino” sau “cotecchino”) sunt carnati proaspeti, din carne si [...]