Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Radu Popovici
Radu Popovici – Pasionat de Gastronomie
Cursuri de practica și teorie culinara
Foarte multa lume ma întreaba unde ar putea urma cursuri de gatit. Cei care pun...
2 Comentarii
A fost „Ziua în care vin capsunile”
Vineri 9 mai 2014 GUXT a fost din nou plin. Douazeci de persoane au participat...
A fost degustare de vinuri „Tenuta Ulisse”
Ieri, joi 8 mai 2014, la GUXT, în str. Dimitrie Racovita nr. 37, s-a desfașurat...
A fost cursul de practica si teorie culinara „Masline si ulei de masline”
Primul curs de gatit de la GUXT, cel cu tema „Masline si ulei de masline”,...
Rasfatul de week-end
Asa cum v-am promis acum cateva zile, Costel Clipescu si cu subsemnatul, adica echipa din...
Avanpremiera la un proiect
În ultimele luni lucrez intens la un proiect pentru care ma pregatesc, constient sau nu,...
22 Comentariu
A fost „Cina thailandeza”, ianuarie 2014
Daca am tinut eu bine socoteala, seara thailandeza a fost evenimentul cu numarul 20 desfasurat...
4 Comentarii
Bilant 2013
La sfarsitul anului 2012, cand am trecut în revista cele întamplate în ultimele 12 luni,...
15 Comentarii
A fost “Avanpremiera la Craciun”- 2013
Vineri seara s-a încheiat ultimul episod din acest an al seriei de evenimente culinare „La...
Escala în Caraibe
Se pare ca iarna se apropie cu pasi din ce în ce mai hotarati. Nu...
A fost „O cina de toamna”, noiembrie 2013
Aceasta toamna frumoasa ne ofera ultimele sale zile. Pana astazi a fost superba, cu multe...
Cina de toamna
Nu mai este mult pana ce aceasta frumoasa toamna îsi va lua ramas bun de...
A fost "O cina si o surpriza"
Vinerea trecuta, pe 25 octombrie 2013, am sustinut un eveniment culinar în str. Paris nr.7A,...
8 Comentarii
O cina si o surpriza
Serile de „Vineri la Mansarda” îsi reiau seria cu primul eveniment al acestei toamne, pe...
Salata de creveti cu orez si legume
Imi plac mult acest gen de salate. Sunt rapide, usor de facut si ametitor de...
Tzatziki
Stiu ca internetul este plin de retete de tzatziki, dar trebuia sa aiba si blogul...
4 Comentarii
Tabbouleh
Tabbouleh este una dintre salatele la moda astazi, in Romania; ascensiunea sa se datoreaza penetrarii...
4 Comentarii
Salau cu tapenade
Nu pot sa spun ca ma omor dupa salau, dar gatit corect si bine insotir,...
Creveti cu sos picant de rosii
O noua reteta foarte simpla, dar si foarte gustoasa, din noul meniu mediteranean conceput de...
2 Comentarii
Rasol de miel cu rozmarin si usturoi
Iata o noua reteta extrem de simpla, dar care da rezultate spectaculoase. Am introdus-o, impreuna...
2 Comentarii
Cotlete de berbecut cu rozmarin
V-am mai povestit de proiectul „Casa cu Tei”din Craiova. Iata astazi inca o reteta din...
2 Comentarii
Supa de rosii cu fructe de mare
Iata o noua reteta din meniul pe care, impreuna cu Costel Clipescu, l-am creat pentru...
Dorada cu pesto
Va povesteam zilele trecute despre noul meniu al restaurantului „Casa cu Tei” din Craiova, pe...
2 Comentarii
Tort de lamaie cu sos de capsuni
Reteta de fata a fost preparata de Costel Clipescu si de mine cu ocazia evenimentului...
14 Comentarii
A fost "Branza în Bucate", mai 2013
Mansarda din str. Paris nr. 7A a gazduit ieri, 16 mai 2013, o cina dedicata...
Salata de caracatita cu masline
Reteta, foarte simpla, combina in mod inspirat gustul puternic al caracatitei cu vinegreta acrisoara, maslinele...
2 Comentarii
Meniu international la "Sunday Grilling" – 19 mai 2013
Duminica 19 mai 2013, la orele 13:00, in str. Maica Alexandra nr. 5, la show-room-ul...
Joi, 16 mai, la mansarda: eveniment culinar "Branza in bucate"
Dupa o mica pauza in preajma sarbatorilor de Pasti, reiau evenimentele culinare desfasurate „La Mansarda”,...
Cina de post "La mansarda" – 26 aprilie 2013
Suntem, religios vorbind, în postul mare, si sunt destui cei care îl urmeaza. Nu ma...
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...
1 Comentariu
Drumul Mirodeniilor – Prima escala: Indonezia
Cred ca deja multi dintre dumneavoastra sunt la curent cu fascinatia pe care o exercita...
5 Comentarii
Chocolat
Afirmam ieri, într-un articol care cu care am încercat sa marchez cei patru ani de...
2 Comentarii
A fost Grill Champions Tour, Timisoara 2012
Cea de-a patra editie a evenimentului Grill Champions Tour s-a desfasurat pentru întaia data în...
10 Comentarii
A fost „Sarea în bucate”, decembrie 2012
Iata ca a avut loc cel de-al optulea si ultimul eveniment culinar din anul acesta...
11 Comentarii
A fost “Fun & Grill”, noiembrie 2012
Iata ca a trecut si cea de-a saptea editie a evenimentului culinar pe care îl...
8 Comentarii
Fun & Grill, 3-4 noiembrie 2012
Fac o revenire asupra evenimentului „Fun & Grill” pe care l-am prezentat într-un articol anterior,...
4 Comentarii
Mouclade
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Mouclade este un...
4 Comentarii
Sunday Grilling – 8 iulie 2012 (urmare)
Duminica 8 iulie 2012. Adica ieri. 36°C, adica extrem de cald. Pe intima si placuta...
21 Comentariu
Sunday Grilling – 8 iulie 2012
Duminica 8 iulie 2012, între orele 12:00 – 17:00, va avea loc cea de-a doua...
6 Comentarii
Creveti cu sos de ciocolata
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Asocierea carnii –...
11 Comentarii
Salata de ficatei de pui cu bacon si rosii
Salata de ficatei de pui – reteta cu bacon si rosii Serial realizat in colaborare...
23 Comentariu
Sunday Grilling 10 iunie 2012
Iata ca s-a încheiat primul episod al unei serii de evenimente culinare desfasurate în colaborare...
42 Comentariu
Hot & Spicy
Eveniment gastronomic in data de 17 mai 2012, ora 19:00 la „Antique Bistro & Wines”,...
4 Comentarii
Degustare de condimente, martie 2012
Va invit miercuri 21 martie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
25 Comentariu
Atelier „Bucate si vinuri alese”
Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate...
4 Comentarii
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente,...
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata...
60 Comentariu
Pulpe de pui marinate cu cartofi fondanti
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pulpele sunt marinate...
14 Comentarii
Somon cu sos rose
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Combinatia de lamaie...
12 Comentarii
Articolul “La masa cu stramosii: Dacia” trezeste interesul istoricilor
Materialele mele culinare au fost preluate, cu si fara voia mea, de multe site-uri si...
10 Comentarii
Spetsofai
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Spetsofai este o...
17 Comentarii
Tagliatelle cu ciupercute si nucsoara
Am gasit in supermarket ciupercute “champignon” tinere… cred ca majoritatea aveau cam 1-2 cm diametru....
6 Comentarii
Creveti cu cartofi si busuioc
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Crevetii marinati si...
22 Comentariu
Orezul în retetele lumii
Am bucuria sa va anunt demararea, împreuna cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect...
6 Comentarii
Degustare la "The Harbour"
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment...
4 Comentarii
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul „The Harbour” din Piata Amzei, sector 1,...
4 Comentarii
Pere posate cu susan
Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma...
10 Comentarii
- 1
- 2