Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Radu Popovici
Radu Popovici – Pasionat de Gastronomie
Atelier „Bucate si vinuri alese”
Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate [...]
4 Comentarii
mart.
Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)
Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]
Degustare de condimente, februarie 2012
Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]
60 Comentariu
Pulpe de pui marinate cu cartofi fondanti
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pulpele sunt marinate [...]
14 Comentarii
feb.
Somon cu sos rose
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Combinatia de lamaie [...]
12 Comentarii
ian.
Articolul “La masa cu stramosii: Dacia” trezeste interesul istoricilor
Materialele mele culinare au fost preluate, cu si fara voia mea, de multe site-uri si [...]
10 Comentarii
Spetsofai
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Spetsofai este o [...]
17 Comentarii
ian.
Tagliatelle cu ciupercute si nucsoara
Am gasit in supermarket ciupercute “champignon” tinere… cred ca majoritatea aveau cam 1-2 cm diametru. [...]
6 Comentarii
Creveti cu cartofi si busuioc
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Crevetii marinati si [...]
22 Comentariu
nov.
Orezul în retetele lumii
Am bucuria sa va anunt demararea, împreuna cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect [...]
6 Comentarii
Degustare la "The Harbour"
Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]
4 Comentarii
Maine, degustare de condimente la "The Harbour"
Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]
4 Comentarii
Pere posate cu susan
Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma [...]
10 Comentarii
Creveti cu seminte de rodie
Acest preparat este o gustare ingenioasa, impresionanta ca aspect, aromata si delicioasa. Amestecul colorat de [...]
6 Comentarii
oct.
Degustare de condimente
Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]
6 Comentarii
Chiftelute dulci-iuti
Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust [...]
7 Comentarii
oct.
Frigarui de creveti cu rosii cherry
Aceasta reteta este una cu tipic mediteranean. Simpla si rapida, fara pretentii de rafinament, cucereste [...]
4 Comentarii
Salata de ceapa
Mancati aceasta salata cu paine, ca gustare, sau serviti-o ca garnitura, alaturi de carne (pui, [...]
12 Comentarii
Pauza la Kanal D
Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este [...]
26 Comentariu
Diete si condimente la ProTV – urmare
Sunt foarte dezamagit. Ma asezasem cu cafeaua in fata televizorului, sa ma uit pe indelete, [...]
24 Comentariu
Diete si condimente la ProTV
Sambata, 12 februarie 2011, ora 10:00 – emisiunea “Ce se întampla, doctore?” „Ce se întampla, [...]
14 Comentarii
Internetul culinar despre cartile mele digitale
Va povesteam cu ceva timp în urma ca am lansat, în sfarsit, 4 carti culinare [...]
31 Comentariu
Am bucatarie noua – reloaded
Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]
27 Comentariu
Condimente în bucate
Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de [...]
19 Comentarii
Pastrav cu praf de “7 arome romanesti”
Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie, [...]
31 Comentariu
Pe ecran cu ProTV
Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea [...]
8 Comentarii
Despre bucataria siciliana la “Biscuit”
Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de [...]
8 Comentarii
Quod erat demonstratum
Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în [...]
24 Comentariu
Femeia de azi si orezul
Vreau sa va anunt cu placere (si cu oarecare mandrie de autor) aparitia suplimentului revistei [...]
8 Comentarii
oct.
Arome noi la Ginger
Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum [...]
12 Comentarii
Pui cu ceapa verde
Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta [...]
2 Comentarii
iul.
Cititorii si cautarile lor – partea 3
Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi [...]
Un mic solo la “Simfonia Legumelor”
Am fost invitat miercuri, 27 mai 2009, sa performez o mica demonstratie culinara cu tema [...]
2 Comentarii
Toata lumea mananca!
Si daca tot o face, mai bine sa manance lucruri sanatoase, aromate, delicioase si interesante. [...]
4 Comentarii
- 1
- 2