Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Radu Popovici

Radu Popovici – Pasionat de Gastronomie

Creveti cu seminte de rodie

Acest preparat este o gustare ingenioasa, impresionanta ca aspect, aromata si delicioasa. Amestecul colorat de...

6 Comentarii

Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental...

6 Comentarii

Chiftelute dulci-iuti

Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust...

7 Comentarii

Frigarui de creveti cu rosii cherry

Aceasta reteta este una cu tipic mediteranean. Simpla si rapida, fara pretentii de rafinament, cucereste...

4 Comentarii

Salata de ceapa

Mancati aceasta salata cu paine, ca gustare, sau serviti-o ca garnitura, alaturi de carne (pui,...

12 Comentarii

Pauza la Kanal D

Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este...

26 Comentariu

Diete si condimente la ProTV – urmare

Sunt foarte dezamagit. Ma asezasem cu cafeaua in fata televizorului, sa ma uit pe indelete,...

24 Comentariu

Diete si condimente la ProTV

Sambata, 12 februarie 2011, ora 10:00 – emisiunea „Ce se întampla, doctore?” „Ce se întampla,...

14 Comentarii

Internetul culinar despre cartile mele digitale

Va povesteam cu ceva timp în urma ca am lansat, în sfarsit, 4 carti culinare...

31 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii...

27 Comentariu

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de...

19 Comentarii

Pastrav cu praf de „7 arome romanesti”

Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie,...

31 Comentariu

Pe ecran cu ProTV

Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea...

8 Comentarii

Despre bucataria siciliana la “Biscuit”

Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de...

8 Comentarii

Quod erat demonstratum

Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în...

24 Comentariu

Femeia de azi si orezul

Vreau sa va anunt cu placere (si cu oarecare mandrie de autor) aparitia suplimentului revistei...

8 Comentarii

Arome noi la Ginger

Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum...

12 Comentarii

Pangasius cu legume si susan

Gustul picant al acestei retete se regleaza cu ajutorul ardeiului iute. Se pot indeparta, total...

10 Comentarii

Pui cu ceapa verde

Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta...

2 Comentarii

Cititorii si cautarile lor – partea 3

Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi...

Pui Tandoori

Aceasta reteta are si varianta video. In mod traditional, in nordul Indiei si in Pakistan,...

10 Comentarii

Tonkatsu

Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a...

9 Comentarii

Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

Am fost invitat miercuri, 27 mai 2009, sa performez o mica demonstratie culinara cu tema...

2 Comentarii

Pad Thai

Aceasta reteta are si varianta video. Este probabil cel mai cunoscut fel de mancare thailandez,...

1 Comentariu

Toata lumea mananca!

Si daca tot o face, mai bine sa manance lucruri sanatoase, aromate, delicioase si interesante....

4 Comentarii