Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Radu Popovici

Radu Popovici – Pasionat de Gastronomie

Atelier „Bucate si vinuri alese”

Am bucuria sa va anunt începerea unei serii de evenimente constituite în atelierul gastronomic „Bucate [...]

4 Comentarii

Degustare de condimente, februarie 2012 (urmare)

Miercuri seara, 29 februarie 2012, am organizat la restaurantul „The Harbour” o degustare de condimente, [...]

Degustare de condimente, februarie 2012

Va invit miercuri 29 februarie 2012, la ora 19:30, la restaurantul „The Harbour” din Piata [...]

60 Comentariu

Pulpe de pui marinate cu cartofi fondanti

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Pulpele sunt marinate [...]

14 Comentarii

Somon cu sos rose

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Combinatia de lamaie [...]

12 Comentarii

Articolul “La masa cu stramosii: Dacia” trezeste interesul istoricilor

Materialele mele culinare au fost preluate, cu si fara voia mea, de multe site-uri si [...]

10 Comentarii

Piept de pui cu lamaie si marar

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Lamaia si mararul [...]

12 Comentarii

Spetsofai

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Spetsofai este o [...]

17 Comentarii

Vitel cu sos de vin si branzeturi

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Carnea de vitel [...]

4 Comentarii

Crema de branza cu nuci

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]

16 Comentarii

Pui cu paste si ciupercute

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]

14 Comentarii

Tagliatelle cu ciupercute si nucsoara

Am gasit in supermarket ciupercute “champignon” tinere… cred ca majoritatea aveau cam 1-2 cm diametru. [...]

6 Comentarii

Creveti cu cartofi si busuioc

Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Crevetii marinati si [...]

22 Comentariu

Orezul în retetele lumii

Am bucuria sa va anunt demararea, împreuna cu Riso Scotti Danubio srl, a unui proiect [...]

6 Comentarii

Degustare la "The Harbour"

Aseara am fost ocupat în calitate de producator de condimente. Probabil ca în acest moment [...]

4 Comentarii

Maine, degustare de condimente la "The Harbour"

Maine seara, la ora 19:00, organizez la restaurantul “The Harbour” din Piata Amzei, sector 1, [...]

4 Comentarii

Pere posate cu susan

Va propun o varianta interesanta a unui desert clasic. Este simplu de preparat, iar aroma [...]

10 Comentarii

Tagliatelle cu sos de nuca

Aceasta reteta are si varianta video. Imi plac mult pastele, si aceasta din mai multe [...]

4 Comentarii

Creveti cu seminte de rodie

Acest preparat este o gustare ingenioasa, impresionanta ca aspect, aromata si delicioasa. Amestecul colorat de [...]

6 Comentarii

Degustare de condimente

Va vorbeam într-un articol din zilele trecute despre faptul ca am început sa produc experimental [...]

6 Comentarii

Chiftelute dulci-iuti

Va propun astazi o reteta potrivita pentru vremea rece. Este robusta si satioasa, cu gust [...]

7 Comentarii

Frigarui de creveti cu rosii cherry

Aceasta reteta este una cu tipic mediteranean. Simpla si rapida, fara pretentii de rafinament, cucereste [...]

4 Comentarii

Salata de ceapa

Mancati aceasta salata cu paine, ca gustare, sau serviti-o ca garnitura, alaturi de carne (pui, [...]

12 Comentarii

Pauza la Kanal D

Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineata”, ia o pauza pe 31 iulie. Este [...]

26 Comentariu

Diete si condimente la ProTV – urmare

Sunt foarte dezamagit. Ma asezasem cu cafeaua in fata televizorului, sa ma uit pe indelete, [...]

24 Comentariu

Diete si condimente la ProTV

Sambata, 12 februarie 2011, ora 10:00 – emisiunea “Ce se întampla, doctore?” „Ce se întampla, [...]

14 Comentarii

Internetul culinar despre cartile mele digitale

Va povesteam cu ceva timp în urma ca am lansat, în sfarsit, 4 carti culinare [...]

31 Comentariu

Am bucatarie noua – reloaded

Cum v-am promis în nu mai stiu care articol anterior, iata ca revin cu fotografii [...]

27 Comentariu

Condimente în bucate

Ieri mi-am justificat din nou investitia în noua bucatarie (care s-a mai schimbat fata de [...]

19 Comentarii

Pastrav cu praf de “7 arome romanesti”

Am inceput experimentele cu amestecurile de condimente, pe amandoua numindu-le, cam cu economie de imaginatie, [...]

31 Comentariu

Pe ecran cu ProTV

Ma bucura ca televiziunea incepe sa dea atentie blogurilor culinare. Sper doar sa aiba abilitatea [...]

8 Comentarii

Despre bucataria siciliana la “Biscuit”

Ieri seara am avut placerea sa ma aflu in compania mai multor doamne interesate de [...]

8 Comentarii

Quod erat demonstratum

Am ajuns la concluzia ca demonstratiile culinare – stiti dvs., chestiile alea unde gatesti în [...]

24 Comentariu

Femeia de azi si orezul

Vreau sa va anunt cu placere (si cu oarecare mandrie de autor) aparitia suplimentului revistei [...]

8 Comentarii

Arome noi la Ginger

Ieri, 20 octombrie 2009, a avut loc la restaurantul “Ginger” un eveniment deosebit, asa cum [...]

12 Comentarii

Pangasius cu legume si susan

Gustul picant al acestei retete se regleaza cu ajutorul ardeiului iute. Se pot indeparta, total [...]

10 Comentarii

Pui cu ceapa verde

Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta [...]

2 Comentarii

Cititorii si cautarile lor – partea 3

Statisticile îmi ofera posibilitatea de a vedea ce cuvinte cheie tasteaza cititorii care ajung sa-mi [...]

Pui Tandoori

Aceasta reteta are si varianta video. In mod traditional, in nordul Indiei si in Pakistan, [...]

10 Comentarii

Tonkatsu

Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]

9 Comentarii

Un mic solo la “Simfonia Legumelor”

Am fost invitat miercuri, 27 mai 2009, sa performez o mica demonstratie culinara cu tema [...]

2 Comentarii

Pad Thai

Aceasta reteta are si varianta video. Este probabil cel mai cunoscut fel de mancare thailandez, [...]

1 Comentariu

Toata lumea mananca!

Si daca tot o face, mai bine sa manance lucruri sanatoase, aromate, delicioase si interesante. [...]

4 Comentarii