Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: restaurant
Farfuria suporta orice
Îmi dau tot mai mult seama ca cea mai importanta miza a noastra este educatia....
4 Comentarii
Despre prostitutia culinara
În zilele lucratoare timpul pentru masa de pranz este, aproape pentru toti, destul de limitat....
De GUXTibus (9)
La bistroul cu fine dining Brillat-Savarin avea o vorba care suna cam asa: o masa...
10 chestii care ma calca pe nervi în restaurante
Cu totii am calcat prin destule restaurante. Bune, rele, pasabile, execrabile, excelente… am avut cu...
49 Comentariu
Sarmale instant
Sarmale la minut – stii ce vrei? Cred ca fiecare dintre noi a mancat sarmale...
11 Comentarii
Despre un anume fel de prostie
Am avut cu totii momente, în viata, cand ne-am pocnit cu palma în frunte si...
18 Comentarii
Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (7)
Iata ca a venit vremea pentru ultimul articol inspirat de calatoria mea la Istanbul, din...
2 Comentarii
Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (6)
Pranz la „The Han Restaurant” Asa cum am promis, revin cu un nou mic articol...
De-ale gurii la Dalboka
Anul acesta mi-am petrecut concediul în Bulgaria. Am fost pe buget redus, acesta fiind motivul...
9 Comentarii
Fotografii de pe papamond (25)
Unul dintre motivele pentru care îmi place mult Asia, este, bineînteles, mancarea. Cand spun „mancare”...
15 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (5)
În acest ultim episod va povestesc pe scurt despre restaurantele etiopiene, atat cele din tara...
11 Comentarii
Craciun în noiembrie
Exista restaurante care dispar de pe piata, în timp ce altele rezista. Probabil ca dincolo...
2 Comentarii
Repetitie pentru Craciun
Va povesteam cu ceva timp în urma despre o idee mai deosebita a conducerii restaurantului...
2 Comentarii
Portul în care am sarbatorit Ziua Recoltei
Îmi plac restaurantele care au un specific clar, care reusesc sa transmita un mesaj. Sunt...
4 Comentarii
La masa maharajahului Kumar
Agra Palace – Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47 Ieri seara am trecut sa mancam la...
6 Comentarii
Un altfel de Wu xing
Probabil majoritatea bucurestenilor a auzit de Wu xing, prima companie care a desfasurat în Romania...
37 Comentariu
Locul unde nu merita sa calci
Din nou despre Gino’s Acum vreo 3-4 ani, restaurantul Gino’s din Cotroceni, situat aproximativ vizavi...
20 Comentariu
Eu nu înteleg!
Joël Robuchon este la ora actuala cel mai titrat bucatar de mare clasa din întreaga...
82 Comentariu
O lectie de scoala franceza
Vizionati filmuletele de mai jos, fiecare dintre ele are doar 8-9 minute. Este o privire...
24 Comentariu
Mangez-vous français? (3)
Bazele bucatariei franceze Punctul de cotitura al gastronomiei franceze a fost sosirea din Italia a...
22 Comentariu
Gastronomia, sau filozofia mancarii
Astazi este zi libera, asa ca vreau sa va provoc la o discutie. Va propun...
27 Comentariu
Si am revenit la Siam
Siam, restaurant thailandez Str. Amiral Urseanu nr. 1, Bucuresti Unul dintre restaurantele care mi-a placut...
6 Comentarii
Doua carti “Gordon Bleu”!
Cordon Bleu … Gordon Bleu… Probabil multi ati citit prin meniurile restaurantelor noastre denumirea “Gordon...
32 Comentariu
Lisabona la cald – ziua 2
Aceasta zi nu a început prea bine. Dimineata a fost înnorat, apoi a început sa...
10 Comentarii
Un Tarot cu Adi Hadean
Am fost ieri seara la restaurantul Tarot, unde Adi Hadean a gatit, în cadrul unei...
4 Comentarii
Avansul – rambursabil sau nu?
Datorita blogului si emisiunilor TV am ajuns sa cunosc, virtual sau real, diferite persoane care...
78 Comentariu
Am un public extraordinar!
O scurta si subiectiva relatare a evenimentului organizat cu ocazia primei aniversari a blogului meu....
80 Comentariu
Ultima strigare
Sunteti poftiti duminica, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din...
6 Comentarii
Nou update la „Haideti sa ne cunoastem”
Sunteti poftiti duminica, 14 februarie 2010, între orele 13 – 17, la restaurantul “Ginger”, din...
6 Comentarii
Frumosii nostri ani…
Pur si simplu nu pot sa nu va povestesc ce a patit de curand, cu...
56 Comentariu
Unde si ce mancam de Revelion? – oferta 2
KUMAR’S AGRA PALACE Blvd. Pipera-Tunari , nr. 47 Va povesteam deja ca primesc pe e-mail,...
6 Comentarii
La pomul laudat…
Harbin – restaurant chinezesc Str. Paunescu – Paltin Ion nr. 12, sector 3 Nu am...
5 Comentarii
Calatorii – ¡Hola, Barcelona! – partea 4
“Sailor” – un mic paradis al fructelor de mare Cand coborati pe Rambla, pana la...
8 Comentarii
Ceafa la gratar si globalizarea
Am avut recent inca o dovada ca romanul (sau doar cel de o anumita „calitate”)...
22 Comentariu
Atentie la pesti!
Xanadu, sau Shang-tu (astazi Shangdu, in Mongolia), era capitala de vara a urmasilor lui Kubilai,...
Ole, Torito!
El Torito – Mexican Grill Str. Iancu Capitanu nr. 30 Azi (19 martie 2009) vremea...
Binevenit, bine servit, bine hranit!
Tulin – restaurant libanez Str. Pictor Stahi nr. 2, sector 1, Bucuresti Am mancat, impreuna...
Halal sa ne fie!
Golden Falcon – Casa Kebap – restaurant turcesc Str Hristo Botev nr. 18-20 Am pornit...
8 Comentarii
Arome Indiene – Karishma
Karishma – Restaurant indian Str. Iancu Capitanu nr. 36 Ce sa fac, trebuie sa recunosc:...