blog de Gastronomie
Combinatia de lapte de cocos cu arome ca lemongrass, tamarin, jaggery (zahar brut de palmier), [...]
4 Comentarii
Sate (Satay) – frigaruile din Java Sate sau satay este un termen care denumeste frigaruile [...]
7 Comentarii
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult [...]
Rempah este una dintre asa numitele “paste de curry” care stau la baza asezonarii multor [...]
12 Comentarii
Bucataria din Bali este renumita prin cateva preparate deosebite; între acestea, lawar este gatit de [...]
2 Comentarii
Este unul dintre cele mai populare feluri de mancare indoneziene, carnea de vita fiind gatita [...]
Aceasta reteta foloseste un condiment aproape necunoscut in Europa, si anume piper indonezian, sau piper [...]
Sambal oelek este o pasta aromata, de culoare rosie, cu gust picant, preparata din ardei [...]
5 Comentarii
In indoneziana si malaeziana, nasi inseamna orez gatit, iar goreng inseamna prajit. Nasi Goreng este, [...]
14 Comentarii
Se pot folosi, in loc de aripioare, si ciocanele de pui, caz in care se [...]
10 Comentarii