Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Retete Japoneze
Pe scurt despre dashi
Dashi – gustul de baza al bucatariei clasice japoneze Nu exagerez cu nimic atunci cand afirm...
9 Comentarii
Fotografii de pe papamond (38)
Daca in episodul trecut al acestui serial v-am prezentat cateva preparate din bucataria coreeana, astazi...
2 Comentarii
Somon cu sos teriyaki
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza, in care alimentele sunt fripte pe gratar sau...
12 Comentarii
Pe scurt despre miso (2)
În acest episod voi trece în revista, pe scurt, principalele utilizari culinare ale miso-ului, si...
33 Comentariu
Omleta japoneza
Va propun spre vizionare acest film, o adevarata demonstratie de preparare a asa-numitei omlete japoneze,...
19 Comentarii
Porc cu taitei somen
Reteta este extrem de simpla si foarte gustoasa. Taiteii somen sunt preparati din faina de...
2 Comentarii
Pangasius cu ceapa verde
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, un pic surprinzatoare ca metoda de...
9 Comentarii
Pui Teriyaki
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite...
18 Comentarii
Curcan cu sos de arahide
Reteta este extrem de interesanta ca gust si aroma si nu este ceea ce am...
5 Comentarii
Salata de vita cu susan
Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta...
40 Comentariu
Creveti cu sos de wasabi
Este o reteta oarecum atipica pentru bucataria japoneza, caci foloseste tehnica stir-fry (prajire rapida, la...
33 Comentariu
Tsukune
Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc...
2 Comentarii
Yakitori
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele...
8 Comentarii