rigatoni | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Tipuri de paste italieneşti

Cred că un titlu mai bun ar fi fost „Tipuri de paste în stil italian”, căci astăzi astfel de paste se fabrică în lumea întreagă, chiar de către ţări care nu au o tradiţie deosebită în acest domeniu. Pastele italieneşti sunt, totuşi, cele mai bune. Se găsesc peste tot, au cel mai bun raport preţ-calitate şi nu te dezamăgesc niciodată.
(mai mult…)

Citeste tot

Cum se gatesc corect pastele de grau

Paste cu ou
Imi plac pastele foarte mult, desi ani de zile au avut o „presa” proasta, acuzate fiind ca ingrasa.
Nimic mai neadevarat! Nu contin nici pic de grasime, ceea ce ne ingrasa sunt sosurile cu care le servim. Cand gatesc paste, cumpar mereu paste produse de Barilla. Se gasesc in orice supermarket, instructiunile de pe ambalaj sunt in general corecte si usor de urmarit si au gust exceptional. Sunt, ce-i drept, un pic mai scumpe, dar, cum ne-am obisnuit deja, calitatea se plateste.
(mai mult…)

Citeste tot