Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: rodii
La masa cu stramosii – Grecia Antica (3)
Principalele alimente, cele care erau baza alimentatiei vechilor greci erau uleiul de masline, vinul si [...]
Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (2)
Mancarea stradala În toate calatoriile mele am remarcat ca în toate orasele ce detin un [...]
4 Comentarii
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (2)
În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]
12 Comentarii
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (1)
Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia [...]
6 Comentarii
La masa cu stramosii: Egiptul antic (4)
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]
4 Comentarii
La masa cu stramosii: Mesopotamia (5)
Produsele animale Carnea se gasea mai usor în orase, caci acestea atrageau producatori si negustori. [...]
8 Comentarii