Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: rodii

La masa cu stramosii – Grecia Antica (3)

Principalele alimente, cele care erau baza alimentatiei vechilor greci erau uleiul de masline, vinul si [...]

Între Occident si Orient – scurt sejur la Istanbul (2)

Mancarea stradala În toate calatoriile mele am remarcat ca în toate orasele ce detin un [...]

4 Comentarii

La masa cu stramosii – India (3)

În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (2)

În episodul de astazi este prezentat din punct de vedere culinar si nutritional aportul adus [...]

12 Comentarii

Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (1)

Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia [...]

6 Comentarii

La masa cu stramosii: Egiptul antic (4)

Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]

4 Comentarii

La masa cu stramosii: Mesopotamia (5)

Produsele animale Carnea se gasea mai usor în orase, caci acestea atrageau producatori si negustori. [...]

8 Comentarii