Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: rom

Pe scurt despre rom (3)

Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula [...]

2 Comentarii

Pe scurt despre rom (2)

Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria. [...]

Pe scurt despre rom (1)

Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în [...]

Baba al rum

Acest desert isi trage originea din “babka”, o prajitura inalta si cilindrica, din Polonia, unde [...]

Grenada – o bucatarie "exploziva" (2)

În acest al doilea si ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Grenada, important [...]

2 Comentarii

Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)

În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]

6 Comentarii

Chec cu fructe confiate si migdale

Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa [...]

17 Comentarii

Pui jamaican cu fructe

Aceasta reteta are si varianta video Supermarketurile au inceput sa ofere o gama relativ diversificata [...]

22 Comentariu

Bucataria jamaicana – Exotism și diversitate

Bucataria jamaicana – o privire succinta Putine sunt bucatariile lumii caracterizate de influente atat de [...]

12 Comentarii

Peste in crusta de nuca de cocos

Iata o alta reteta gatita de mine la “Saveur Faire 5 – Bucatarie jamaicana”. Foarte [...]

6 Comentarii