Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: rom

Pe scurt despre rom (3)

Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula...

2 Comentarii

Pe scurt despre rom (2)

Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria....

Pe scurt despre rom (1)

Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în...

Baba al rum

Acest desert isi trage originea din “babka”, o prajitura inalta si cilindrica, din Polonia, unde...

Grenada – o bucatarie "exploziva" (2)

În acest al doilea si ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Grenada, important...

2 Comentarii

Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)

În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele...

6 Comentarii

Chec cu fructe confiate si migdale

Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa...

17 Comentarii

Pui jamaican cu fructe

Aceasta reteta are si varianta video Supermarketurile au inceput sa ofere o gama relativ diversificata...

22 Comentariu

Bucataria jamaicana – Exotism și diversitate

Bucataria jamaicana – o privire succinta Putine sunt bucatariile lumii caracterizate de influente atat de...

12 Comentarii

Peste in crusta de nuca de cocos

Iata o alta reteta gatita de mine la “Saveur Faire 5 – Bucatarie jamaicana”. Foarte...

6 Comentarii