Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: rom
Pe scurt despre rom (3)
Regiunile romului Caraibele sunt, ca sa zic asa, “epicentrul” productiei de rom mondiale. Fiecare insula [...]
2 Comentarii
iun.
Pe scurt despre rom (2)
Romul și pirateria Cred ca sunt foarte putini cei care nu asociaza romul cu pirateria. [...]
iun.
Pe scurt despre rom (1)
Romul este pentru multi o mare necunoscuta. Bautura misterioasa si exotica, înconjurata de legende în [...]
iun.
Baba al rum
Acest desert isi trage originea din “babka”, o prajitura inalta si cilindrica, din Polonia, unde [...]
iun.
Grenada – o bucatarie "exploziva" (2)
În acest al doilea si ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Grenada, important [...]
2 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
6 Comentarii
Chec cu fructe confiate si migdale
Desi prepararea dureaza destul de mult, reteta este foarte simpla si nu necesita prea multa [...]
17 Comentarii
Bucataria jamaicana – Exotism și diversitate
Bucataria jamaicana – o privire succinta Putine sunt bucatariile lumii caracterizate de influente atat de [...]
12 Comentarii
iul.
Peste in crusta de nuca de cocos
Iata o alta reteta gatita de mine la “Saveur Faire 5 – Bucatarie jamaicana”. Foarte [...]
6 Comentarii