Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sake

Pangasius cu ceapa verde

Este o reteta extrem de simpla si de rapida, un pic surprinzatoare ca metoda de...

9 Comentarii

Pui Teriyaki

Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite...

18 Comentarii

Salata de vita cu susan

Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta...

40 Comentariu

Tsukune

Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc...

2 Comentarii

Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 2

Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de...

7 Comentarii

Pe scurt despre sake

Sake (pronuntat saké) este o bautura japoneza preparata din orez. Aceasta bautura este numita sake...

9 Comentarii

Foarte pe scurt despre mirin

Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze si contine...

2 Comentarii

Tonkatsu

Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a...

9 Comentarii

Yakitori

Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele...

8 Comentarii