blog de Gastronomie
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, un pic surprinzatoare ca metoda de [...]
9 Comentarii
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite [...]
18 Comentarii
Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta [...]
Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc [...]
2 Comentarii
Deşi extrem de săracă în ingrediente (ce deosebire imensă faţă de zecile de mii de [...]
7 Comentarii
Sake (pronunţat saké) este o băutură japoneză preparată din orez. Această băutură este numită sake [...]
8 Comentarii
Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucătăriei japoneze şi conţine [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Tonkatsu inseamna cotlet de porc. Desi aceasta reteta a [...]
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele [...]