Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sake
Pangasius cu ceapa verde
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, un pic surprinzatoare ca metoda de...
9 Comentarii
Pui Teriyaki
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza in care alimentele sunt prajite, fripte sau gatite...
18 Comentarii
Salata de vita cu susan
Mi-am zis sa facem un week-end japonez, asa ca va prezint si astazi o reteta...
40 Comentariu
Tsukune
Tsukune este corespondentul japonez al chiftelelor; ele se pot prepara din carne de vita, porc...
2 Comentarii
Bucataria japoneza între traditie si inovatie – partea 2
Desi extrem de saraca în ingrediente (ce deosebire imensa fata de zecile de mii de...
7 Comentarii
Pe scurt despre sake
Sake (pronuntat saké) este o bautura japoneza preparata din orez. Aceasta bautura este numita sake...
9 Comentarii
Foarte pe scurt despre mirin
Mirin-ul (vin dulce, preparat din orez) este un condiment important al bucatariei japoneze si contine...
2 Comentarii
Yakitori
Termenul yakitori denumeste frigaruile japoneze preparate din carne de pui. Ele se prepara cu bucatele...
8 Comentarii