Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: samosa
Samosa
Termenul “samosa”, sau “samoosa”, denumeste un fel de ghiozlomele (din turcescul “gözleme”, adica niste coltunasi [...]
8 Comentarii
29
ian.
ian.
La masa cu stramosii – India (8)
Acest episod al seriei dedicata culturii culinare indiene se refera la cateva dintre preparatele specifice [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (5)
Acest nou episod al seriei dedicata fauririi culturii culinare din sub-continentul indian descrie pe scurt [...]
10 Comentarii
La masa cu stramosii – India (4)
În acest episod al serialului dedicat formarii culturii culinare indiene va voi povesti foarte pe [...]
6 Comentarii
Mauritius – bucatarie fara frontiere (3)
În acest ultim episod al articolului dedicat culturii culinare din Mauritius, voi descrie succint principalele [...]
6 Comentarii