Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sampanie

Pe scurt despre vinurile spumante (2)

“Inventatorul” sampaniei Pentru ca sampania sa fie “inventata” a trebuit sa intervina soarta, cu ironia [...]

2 Comentarii

Pe scurt despre vinurile spumante (1)

Un vin spumant este unul cu un continut semnificativ de bioxid de carbon, care îi [...]

4 Comentarii

Conchiglione cu crema de branza

Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (14)

Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii, [...]

4 Comentarii

Dupa 120 de ani…

Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc [...]

6 Comentarii

Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012

Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]

8 Comentarii

Mangez-vous français? (5)

Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca [...]

Pe scurt despre otetul de sampanie

Cand am auzit prima oara despre otetul de sampanie, în urma cu cativa ani, am [...]

7 Comentarii

Crema de branza aromata cu trufe

Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]

16 Comentarii