Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sampanie

Pe scurt despre vinurile spumante (2)

“Inventatorul” sampaniei Pentru ca sampania sa fie “inventata” a trebuit sa intervina soarta, cu ironia...

2 Comentarii

Pe scurt despre vinurile spumante (1)

Un vin spumant este unul cu un continut semnificativ de bioxid de carbon, care îi...

4 Comentarii

Conchiglione cu crema de branza

Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco...

2 Comentarii

La masa cu stramosii – India (14)

Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii,...

4 Comentarii

Dupa 120 de ani…

Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc...

6 Comentarii

Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012

Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din...

8 Comentarii

Mangez-vous français? (5)

Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca...

23 Comentariu

Pe scurt despre otetul de sampanie

Cand am auzit prima oara despre otetul de sampanie, în urma cu cativa ani, am...

7 Comentarii

Crema de branza aromata cu trufe

Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit...

16 Comentarii