Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sampanie
Pe scurt despre vinurile spumante (2)
“Inventatorul” sampaniei Pentru ca sampania sa fie “inventata” a trebuit sa intervina soarta, cu ironia [...]
2 Comentarii
apr.
Pe scurt despre vinurile spumante (1)
Un vin spumant este unul cu un continut semnificativ de bioxid de carbon, care îi [...]
4 Comentarii
apr.
Conchiglione cu crema de branza
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
2 Comentarii
La masa cu stramosii – India (14)
Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii, [...]
4 Comentarii
Dupa 120 de ani…
Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc [...]
6 Comentarii
Eveniment „Fun & Grill”, octombrie 2012
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]
8 Comentarii
sept.
Mangez-vous français? (5)
Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca [...]
23 Comentariu
Pe scurt despre otetul de sampanie
Cand am auzit prima oara despre otetul de sampanie, în urma cu cativa ani, am [...]
7 Comentarii
Crema de branza aromata cu trufe
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]
16 Comentarii