blog de Gastronomie
“Inventatorul” sampaniei Pentru ca sampania sa fie “inventata” a trebuit sa intervina soarta, cu ironia [...]
2 Comentarii
Un vin spumant este unul cu un continut semnificativ de bioxid de carbon, care îi [...]
4 Comentarii
Am avut ocazia in aceste ultime 6 luni sa colaborez la diverse evenimente cu Delaco [...]
Acest nou episod al articolului dedicat culturii culinare indiene continua seria bucatariilor regionale ale tarii, [...]
Ieri, (joi 18 octombrie 2012) am avut ocazia sa petrec cateva ore deosebite, într-un loc [...]
6 Comentarii
Va poftesc la un nou eveniment „Fun & Grill”, bineînteles tot la Casa „Mara” din [...]
8 Comentarii
Bucatarii regionale Bucataria franceza este adesea perceputa în afara Frantei, din pacate, mai ales ca [...]
Cand am auzit prima oara despre otetul de sampanie, în urma cu cativa ani, am [...]
7 Comentarii
Servita pe biscuiti crocanti, sau pe toasturi ori crutoane, aceasta crema este o gustare deosebit [...]
16 Comentarii