Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sarmale
Zeytinyagli Yaprak Sarma
Sub aceasta denumire ciudata si, parca, un pic amenintatoare, se “ascunde” de fapt o verianta [...]
oct.
Mancare de casa, pentru masa de Craciun
Acusica vine luna decembrie. Am o veste rea, una buna si una si mai buna. [...]
8 Comentarii
nov.
Romanii si sarmalele
Ce preferinte culinare au romanii Vineri a expirat termenul pana la care cititorii puteau nominalizarea [...]
12 Comentarii
Sarmale instant
Sarmale la minut – stii ce vrei? Cred ca fiecare dintre noi a mancat sarmale [...]
11 Comentarii
Sarmalele sunt reteta preferata a romanilor
Iata ca proiectul initiat de Fairy, acela de a determina care dintre retetele traditionale din [...]
Mancare de casa pentru Craciun!
Stiu ca multi dintre dvs. apreciati mancarea buna si va doriti un Craciun traditional, cu [...]
2 Comentarii
nov.
Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.
De cand am început sa gatesc mi-am pus problema provenientei retetelor. Ma fascineaza istoria, provenienta, [...]
6 Comentarii
La masa cu stramosii – Bizantul (5)
Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]
2 Comentarii
Deliciul sultanului
Am spus de cateva ori aici, pe blog, ca bucataria turceasca este extrem de interesanta [...]
59 Comentariu
Sarmale in foi de varza acra
Sarmale in foi de varza – varianta romaneasca a retetei turcesti Desi provin initial din [...]
27 Comentariu
ian.
Pe urmele sarmalei – partea 2
În Azerbaigean sarmalele se numesc „yarpag dolmasi” si sunt preparate din carne tocata de miel [...]
8 Comentarii
Pe urmele sarmalei – partea 1
Sarmaua noastra cea de toate sarbatorile nu este numai a noastra. O revendica multi altii, [...]
29 Comentariu