Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sarmale

Zeytinyagli Yaprak Sarma

Sub aceasta denumire ciudata si, parca, un pic amenintatoare, se “ascunde” de fapt o verianta [...]

Mancare de casa, pentru masa de Craciun

Acusica vine luna decembrie. Am o veste rea, una buna si una si mai buna. [...]

8 Comentarii

Romanii si sarmalele

Ce preferinte culinare au romanii Vineri a expirat termenul pana la care cititorii puteau nominalizarea [...]

12 Comentarii

Sarmale instant

Sarmale la minut – stii ce vrei? Cred ca fiecare dintre noi a mancat sarmale [...]

11 Comentarii

Sarmalele sunt reteta preferata a romanilor

Iata ca proiectul initiat de Fairy, acela de a determina care dintre retetele traditionale din [...]

Mancare de casa pentru Craciun!

Stiu ca multi dintre dvs. apreciati mancarea buna si va doriti un Craciun traditional, cu [...]

2 Comentarii

Reteta traditionala romaneasca preferata de dvs.

De cand am început sa gatesc mi-am pus problema provenientei retetelor. Ma fascineaza istoria, provenienta, [...]

6 Comentarii

La masa cu stramosii – Bizantul (5)

Cultura bizantina a fost una inovativa, silita în permanenta sa absoarba si sa adapteze. Partea [...]

2 Comentarii

Deliciul sultanului

Am spus de cateva ori aici, pe blog, ca bucataria turceasca este extrem de interesanta [...]

59 Comentariu

Sarmale in foi de varza acra

Sarmale in foi de varza – varianta romaneasca a retetei turcesti Desi provin initial din [...]

27 Comentariu

Pe urmele sarmalei – partea 2

În Azerbaigean sarmalele se numesc „yarpag dolmasi” si sunt preparate din carne tocata de miel [...]

8 Comentarii

Pe urmele sarmalei – partea 1

Sarmaua noastra cea de toate sarbatorile nu este numai a noastra. O revendica multi altii, [...]

29 Comentariu