Sauvignon Blanc | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Vineri “la Mansardă”: Fructe de mare – 12 aprilie 2013

Evenimentele din (aproape) fiecare vineri, de “La mansardă”, la deja obişnuita adresă din strada Paris, nr. 7A, care găzduieşte elegantul sediu din Bucureşti al Cramelor Halewood, continuă pe data de 12 aprilie, tot la orele 19:00, cu o nouă cină relaxantă şi deosebită.

De data aceasta, tema este „Fructe de mare”, iar bucatele vor fi stropite cu vinuri albe şi rosé, din gama Single Vineyard Selection: Sauvignon Blanc, Scurta Viognier Tămâioasă şi Scurta Pinot Noir Rosé.
(mai mult…)

Citeste tot

„Portul” în care am sărbătorit Ziua Recoltei

Îmi plac restaurantele care au un specific clar, care reuşesc să transmită un mesaj. Sunt curajoase şi unice în felul lor. Unul dintre ele, descoperit de curând de mine, deşi este de mai mulţi ani pe piaţă, este „The Harbour”. După nume îţi poţi da seama ca are specific marinăresc – atenţie, nu pescăresc; cele două profile se suprapun întrucâtva, dar nu total. Cu tot specificul marinăresc, managementul a dat dovadă de îndrăzneală în seara de vineri, 28 octombrie 2011, când a organizat o sărbătoare a Zilei Recoltei.
Ziua Recoltei la "The Harbour", 28 octombrie 2011
(mai mult…)

Citeste tot