blog de Gastronomie
Curry nu este, asa cum v-ati fi putut inchipui, un amestec de mirodenii de origine [...]
2 Comentarii
Tot sapand eu printre retetele bucatariilor nord-africane, am dat peste un ingredient interesant, pe care, [...]
8 Comentarii
Iata o reteta care va bucura papilele iubitorilor de coriandru. Ea foloseste atat frunzele cat [...]
18 Comentarii
Epoca moderna Succesul Portugaliei si punerea bazei propriului monopol a provocat celelalte puteri maritime ale [...]
4 Comentarii
Biryani, biriani, sau beriani, denumeste o categorie de feluri de mancare cu orez, inrudite cu [...]
11 Comentarii
Am remarcat in numeroase ocazii ca, desi multi au auzit de termenul „curry”, totusi nu [...]
10 Comentarii
5 Arome – amestec chinezesc de condimente Deşi originea exactă a amestecului „5 arome” se [...]
14 Comentarii
Cu ce pot sa inlocuiesc unele mirodenii, mai greu de gasit? Nu gasesti ingredientul necesar [...]
Denumirea “garam masala” este de origine persană şi provine din “garm masaleh”, “garm” însemnând “fierbinte”, [...]
Este o reteta extrem de simpla care o sa va bucure cu un sos somptuos, [...]
12 Comentarii