Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: seminte

Din secretele vinului (2) – Culoarea

Exista mii de tipuri de vinuri, care pot fi categorisite si ierarhizate în multiple feluri: [...]

Pe scurt despre confit

Confit este un termen care are mai multe întelesuri. El denumeste generic diferite tipuri de [...]

Salata de orez cu pui si struguri

Aceasta reteta are si varianta video. Serial sponsorizat de Riso Scotti Danubio. Aceasta salata este [...]

4 Comentarii

Morcovul, de la negru la portocaliu – partea 1

Morcovul salbatic (Daucus Carota) este una dintre numeroasele plante ce apartin ordinului Umbelliferae. El are [...]

3 Comentarii

Corsarul din Mediterana – FENICULUL (Foeniculum vulgare)

  Corsar suna mai aventuros si mai romantic, de aceea l-am preferat in titlu, dar, [...]

8 Comentarii

Aromele istoriei (1)

Cateva generalitati Marturisesc ca atractia mea pentru bucatarie este legata intrinsec de condimente. Acestea mi-au [...]

2 Comentarii