Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: shiitake

Pe scurt despre rehidratarea alimentelor uscate

Prin uscare alimentele îsi concentreaza gustul si, pierzand apa, scad în greutate; uscarea duce la...

8 Comentarii

Pe scurt despre dashi

Dashi – gustul de baza al bucatariei clasice japoneze Nu exagerez cu nimic atunci cand afirm...

9 Comentarii

Foarte pe scurt despre bonito, katsuobushi, kombu si dashi

Bonito, katsuobushi, kombu si dashi – ingrediente specifice bucatariei japoneze Pentru mine cea mai exotica...

30 Comentariu

Creveti cu orez si ciuperci shiitake

Aceasta reteta are si varianta video Este o reteta absolut delicioasa, foarte simpla si cu...

12 Comentarii

Supa de pui cu ou si ciuperci shiitake

Ciupercile negre uscate, numite „shiitake” de catre japonezi, sunt un ingredient tipic asiatic. Se cultiva...

4 Comentarii