Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Sichuan

Pe scurt despre Yu Xiang

Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan), [...]

16 Comentarii

Pe scurt despre uleiul chinezesc aromatizat cu ardei iute

Exista doua feluri principale de astfel de ulei (numit „layou” în chineza), ambele folosite nu [...]

8 Comentarii

La masa cu stramosii – China (9)

În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece [...]

6 Comentarii

Pui cu taitei si pasta de susan

Pentru o mare parte a chinezilor preparatele reci sunt nesuferite, dar in climatul cald al [...]

5 Comentarii

Bucataria chineza – traditie si varietate

Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance, [...]

2 Comentarii

Templul aromelor

Templul Soarelui – restaurant chinezesc Bucuresti, Str. Dimitrie Onciul nr. 17 Cunosc restaurantul “Templul Soarelui”, [...]

5 Comentarii