Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Sichuan
Pe scurt despre Yu Xiang
Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan), [...]
16 Comentarii
Pe scurt despre uleiul chinezesc aromatizat cu ardei iute
Exista doua feluri principale de astfel de ulei (numit „layou” în chineza), ambele folosite nu [...]
8 Comentarii
30
apr.
apr.
La masa cu stramosii – China (9)
În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece [...]
6 Comentarii
Pui cu taitei si pasta de susan
Pentru o mare parte a chinezilor preparatele reci sunt nesuferite, dar in climatul cald al [...]
5 Comentarii
Bucataria chineza – traditie si varietate
Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance, [...]
2 Comentarii
Templul aromelor
Templul Soarelui – restaurant chinezesc Bucuresti, Str. Dimitrie Onciul nr. 17 Cunosc restaurantul “Templul Soarelui”, [...]
5 Comentarii