Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Sichuan

Pe scurt despre Yu Xiang

Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan),...

16 Comentarii

Pe scurt despre uleiul chinezesc aromatizat cu ardei iute

Exista doua feluri principale de astfel de ulei (numit „layou” în chineza), ambele folosite nu...

8 Comentarii

La masa cu stramosii – China (9)

În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece...

6 Comentarii

Pui cu taitei si pasta de susan

Pentru o mare parte a chinezilor preparatele reci sunt nesuferite, dar in climatul cald al...

5 Comentarii

Bucataria chineza – traditie si varietate

Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance,...

2 Comentarii

Templul aromelor

Templul Soarelui – restaurant chinezesc Bucuresti, Str. Dimitrie Onciul nr. 17 Cunosc restaurantul “Templul Soarelui”,...

5 Comentarii