Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: Sichuan
Pe scurt despre Yu Xiang
Yu xiang este unul dintre amestecurile de asezonatori clasice ale bucatariei din Szechuan (sau Sichuan),...
16 Comentarii
Pe scurt despre uleiul chinezesc aromatizat cu ardei iute
Exista doua feluri principale de astfel de ulei (numit „layou” în chineza), ambele folosite nu...
8 Comentarii
La masa cu stramosii – China (9)
În acest episod voi puncta succint cateva idei despre primele restaurantele chinezesti si voi trece...
6 Comentarii
Pui cu taitei si pasta de susan
Pentru o mare parte a chinezilor preparatele reci sunt nesuferite, dar in climatul cald al...
5 Comentarii
Bucataria chineza – traditie si varietate
Este de notorietate faptul ca marea majoritate a chinezilor nu numai ca adora sa manance,...
2 Comentarii
Templul aromelor
Templul Soarelui – restaurant chinezesc Bucuresti, Str. Dimitrie Onciul nr. 17 Cunosc restaurantul “Templul Soarelui”,...
5 Comentarii