Singer | Retetele lui Radu - Gastronomie:

Despre brezare (2)

Vom vorbi astăzi despre o variantă a „brezarării”: metoda de faţă, „brezarea mică”, este cea folosită extrem de des în bucătăriile noastre pentru a prepara tocane.

Introducere
Brezarea mică, în limba engleză „stewing”, (numită astfel în spiritul articolului trecut) este o metodă de gătit combinată, care implică atât o metodă uscată (rumenirea) de transmitere a căldurii, cât şi una umedă (mijotarea). Carnea sau legumele sunt mai întâi rumenite şi apoi mijotate încet, timp îndelungat.
(mai mult…)

Citeste tot

Pauză la Kanal D

Emisiunea de pe Kanal D, „Cafeaua de dimineaţă”, ia o pauză pe 31 iulie. Este posibil ca pauza să fie una definitivă, căci postul TV nu este mulţumit de peformanţa emisiunii. În ce priveşte rubrica mea culinară, şi ea va lua o pauză, binevenită pe canicula asta, când nu-ţi vine nici să mănânci, darămite să găteşti în dogoarea aragazului.
(mai mult…)

Citeste tot

Concurs cu premii de la Singer România!

Acest concurs s-a incheiat.

Ce desert deosebit aţi vrea să preparaţi, sau să mâncaţi, de Crăciun?

Iată că Singer România dă o mână de ajutor Moşului Crăciun şi oferă blogosferei culinare câteva premii, prin intermediul unui triplu concurs, organizat concomitent de trei bloguri culinare: Bucatar Maniac, e-bucataria şi cel pe care vă aflaţi deja.
Premiile, câte o serie identică de trei pentru fiecare dintre bloguri, sunt următoarele:
Premiul 1: un cuptor cu halogen şi convecţie Vita Cook
Premiul 2: 1 mixer Handymix 2 in 1
Premiul 3: un cântar electronic de bucătărie DKS9166.
5 Menţiuni: carţi culinare digitale, oferite doar din partea mea.
(mai mult…)

Citeste tot

Premii de la Singer

V-am promis în articolul trecut că vă mai dau astăzi câteva detalii despre concurs şi iată că mă ţin de cuvânt. Concursul va oferi trei premii: un cuptor cu halogen şi curenţi de convecţie Vita Cook (despre care v-am tot bătut la cap în ultima lună), un mixer dichisit, cu talpă rabatabilă şi un cântar de bucătărie cu afişaj digital. Toate acesta aparate îndeplinesc mai multe funcţii, după cum o să vedeţi luni, şi sunt nişte cadour interesante.
Aceleaşi premii vor fi oferite şi de Bucătaru Maniacu şi e-bucătăria, dar concursurile vor fi puţintel diferite. Sfatul meu este să vă înscrieţi la toate trei, căci vă veţi spori şansele. Ce trebuie să faceţi pentru concurs? Mai nimic. Trebuie doar să fiţi sinceri şi să aveşi puţină imaginaţie. Mai mult nu vă spun, trebuie să păstrez şi pentru mâine o bucăţică de mister.

Citeste tot

Moş Crăciun culinar

Am o surpriză pentru voi, dar veţi avea parte de amănunte despre ea doar luni. Acum îi fac doar un fel de avanpremieră, ca să că aţâţ puţin. Compania Singer România s-a gândit şi la cititorii mei cu ocazia Crăciunului şi a pregătit câteva cadouri pentru voi. Trebuie doar să participaţi la un concurs. De fapt, la 3 concursuri cu 9 premii, găzduite de blogul meu, şi de blogurile a doi buni prieteni din blogosfera culinară: Bucătaru Maniacu şi e-bucătăria.

Participarea este deosebit de rapidă şi simplă, cred că nu vă va lua mai mult de 10 minute: trebuie doar să vă placă mâncarea şi să aveţi vorba dulce. Pentru moment nu vă spun mai multe. Mâine veţi mai afla câte ceva, iar restul vă va fi dezvăluit doar luni dimineaţă. Ţineţi aproape de cele trei bloguri.

Citeste tot
Page 1 of 2
1 2