blog de Gastronomie
Sobrassada – Carnati cruzi-uscati Sobrassada este un termen ce denumeste carnatii cruzi-uscati originari din Insulele [...]
Acest tip de carnati se remarca prin aroma camforata, adusa de fenicul si anason, si [...]
2 Comentarii
Sunt un tip de carnati cu o asezonare robusta, populari in statul american Louisiana. Reteta [...]
8 Comentarii
Acest tip de carnati nu provine din Marea Britanie, sau din vreo fosta colonie britanica, [...]
4 Comentarii
Nu stiu daca am declarat vreodata oficial, dar chimenul este una dintre mirodeniile mele preferate. [...]
Cotechino di Modena (uneori scris si “coteghino” sau “cotecchino”) sunt carnati proaspeti, din carne si [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Acesti carnati se prepara din spata si slanina de [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Weisswurst, in traducere “carnati albi”, sunt carnati bavarezi preparati [...]
Aceasta reteta are si varianta video. “Chorizo” sau “chouriço” este un termen provenit din Peninsula [...]
6 Comentarii
In aceasta ultima parte a articolului despre nam prik, va voi prezenta cateva variante de [...]