blog de Gastronomie
Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate, [...]
Aceste rulouri de aluat umplute cu prune uscate si bacon sunt o tapa (gustare spaniola [...]
Umplutura de curmale si smochine este delicioasa. Nu are nevoie de adaus de zahar, ci [...]
3 Comentarii
Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa [...]
Un preparat culinar mai simplu ca acesta este greu de imaginat, caci se pregateste in [...]
2 Comentarii
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminică 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei [...]
1 Comentariu
Recunosc din start că ideea de „piaţă alimentară” mă fascinează. Cu cât este mai tradiţională [...]
Africa este pentru mine un continent plin încă de mistere, a cărui cultură culinară abia [...]
6 Comentarii
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gătitului în vechiul Egipt. Eu, unul, [...]
4 Comentarii
Produsele animale Carnea se găsea mai uşor în oraşe, căci acestea atrăgeau producători şi negustori. [...]
8 Comentarii
Agricultura şi vânătoarea Pe la anii 5000 î.H. sumerienii dezvoltaseră deja o agricultură intensivă, cuprinzând [...]
15 Comentarii
FRUCTELE Mere si pere Marul sau para se iau cu mana si se pun pe [...]