Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: smochine
Placintele cu smochine si curmale
Curmalele si smochinele sunt nelipsite din deserturile marocane. Umplutura acestor placintele, formata din fructe uscate,...
Hojaldres de ciruela y bacon
Aceste rulouri de aluat umplute cu prune uscate si bacon sunt o tapa (gustare spaniola...
Melci cu umplutura de curmale, smochine si stafide
Umplutura de curmale si smochine este delicioasa. Nu are nevoie de adaus de zahar, ci...
3 Comentarii
Tajin de miel cu bulgur
Se apropie pastele si foarte multi dintre noi vom gati miel. Ciorba, stufat, drob, pulpa...
Smochine cu branza albastra
Un preparat culinar mai simplu ca acesta este greu de imaginat, caci se pregateste in...
2 Comentarii
A fost "Sunday Grilling" – meniu marocan – 21 aprilie 2013
În str. Maica Alexandra nr. 5, ieri (duminica 21 aprilie 2013), în curtea showroom-ului companiei...
1 Comentariu
Jurnal milanez (3)
Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...
23 Comentariu
Bucataria bogata a unei tari sarace – Etiopia (1)
Africa este pentru mine un continent plin înca de mistere, a carui cultura culinara abia...
6 Comentarii
La masa cu stramosii: Egiptul antic (4)
Am ajuns la ultima parte a articolului despre începuturile gatitului în vechiul Egipt. Eu, unul,...
4 Comentarii
La masa cu stramosii: Mesopotamia (5)
Produsele animale Carnea se gasea mai usor în orase, caci acestea atrageau producatori si negustori....
8 Comentarii
La masa cu stramosii: Mesopotamia (4)
Agricultura si vanatoarea Pe la anii 5000 î.H. sumerienii dezvoltasera deja o agricultura intensiva, cuprinzand...
15 Comentarii
Bunele maniere la masa – partea 6
FRUCTELE Mere si pere Marul sau para se iau cu mana si se pun pe...
2 Comentarii