blog de Gastronomie
In aceasta reteta de inspiratie thailandeza, somonul este gatit prin posare intr-un lichid aromat (un [...]
2 Comentarii
Somon la cuptor – reteta cu o savoare deosebita Somon cu legume si capere este [...]
Paupiettes de peste – un preparat clasic francez (reteta adaptata) Paupiette este un cuvant francez [...]
Sosul mousseline este un derivat din sosul olandez (hollandaise), considerat de bucataria clasica franceza a [...]
Generalitati despre cum se gateste pestele Gatitul pestelui poate parea intimidant la început, caci carnea [...]
4 Comentarii
Aceasta reteta este gatita de mine acum peste 3 ani. Nu stiu cum s-a facut [...]
Aceasta reteta extrem de simpla se potriveste cu zilele calduroase. Sosul de iaurt este rece [...]
6 Comentarii
Somonul, desi s-a banalizat in ultimii ani, poate tocmai datorita versatilitatii sale, ramane unul dintre [...]
Teriyaki este o tehnica de gatit japoneza, in care alimentele sunt fripte pe gratar sau [...]
12 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Reteta de fata [...]
Somon cu sparanghel si sos de unt – reteta pe cat de simpla pe atat [...]
10 Comentarii
Va povesteam cu alta ocazie ca am primit spre testare un gratar cu gaz “Ascona [...]
Prin noiembrie, am fost contactat pentru a deveni unul dintre bloggerii care ar fi urmat [...]
15 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Rosiile uscate au [...]
18 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Combinatia de lamaie [...]
Iertati-ma pentru acest 7AR din titlu, dar cum amestecul meu de condimente are un nume [...]
Este o reteta mai interesanta si oarecum neobisnuita chiar si pentru bucataria chinezeasca, caci spre [...]
Ce pregatesc pentru masa de Pasti? Voi fi scurt, caci astazi am musafiri. La noi [...]
Aceasta reteta este deosebita prin combinatia de peste cu un salsa preparat cu oua, mai [...]
Iata o alta retea gatita de mine impreuna cu Costel Clipescu, bucatarul de la restaurantul [...]
13 Comentarii
Salata este delicioasa, plina de culoare, decorativa si se prepara foarte rapid. Gustul usor amarui [...]
19 Comentarii
In urma cu doua zile am facut rost de unele dintre vechile filmari facute la [...]
7 Comentarii
Este o reteta extrem de simpla si sanatoasa. Somonul este o sursa de proteine si [...]
Reteta se prepara prin procedeul stir-fry in care carnea, sau legumele, se prajesc in cantitate [...]
Termenul caviar denumeste icrele, curatate de tesuturile grase si membrane, usor sarate cu sare ne-iodizata. [...]
Foile de hartie de orez sunt doar optionale. Ele servesc doar ca decor si suport [...]
Verdeturile aromate tocate marunt creeaza o crusta delicioasa pe suprafata somonului. Se pot folosi si [...]
1 Comentariu
Este o reteta foarte simpla, usoara si plina de gust. Daca nu gasiti spanac proaspat, [...]
Sambal oelek este o pasta aromata, de culoare rosie, cu gust picant, preparata din ardei [...]
5 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Laos este o tara fara iesire la mare, dar [...]
16 Comentarii
“Salsa” este un termen spaniol care inseamna “sos”. Textura sa este de obicei neomogena, ingredientele [...]
Este o reteta rapida si usor de preparat. Foloseste ingrediente tipice dietei mediteraneene: ulei de [...]