blog de Gastronomie
In italiana acest preparat s-ar numi “Fusilli lunghi con sugo di pomodoro”. Imi place mult [...]
Macroul este unul dintre pestii preferati de mine: are carnea ferma, oase putine si este [...]
4 Comentarii
Imi amintesc momentul cand am gustat prima data fructe de mare. Era in 2005, in [...]
2 Comentarii
Imi plac sosurile picante si usturoiate, in special cele de rosii. Prefer gusturile puternice si [...]
Asocierea dintre branza mozzarella, busuioc si rosii este una tipica pentru bucataria italiana. Cel mai [...]
Ceapa caramelizata da o dulceata delicioasa sosului, contrabalansand aciditatea rosiilor si dand complexitate gustului. Aroma [...]
6 Comentarii
Iata o alta reteta mediteraneana pe care, impreuna cu Costel Clipescu, am introdus-o in noul [...]
Profit de ziua de azi ca sa va propun un preparat robust, cu gust si [...]
Imi era dor de o reteta in stil mediteranean, robusta, insotita de un sos plin [...]
Acest sos de rosii este, in bucataria creola, un insotitor traditional al pestelui si fructelor [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Iata o reteta [...]
10 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Iata o reteta simpla, de inspiratie mediteraneana, in care [...]
15 Comentarii
Iata continuarea, si incheierea, articolului despre rosii. Vom trece rapid în revista astazi varietatile mai [...]
Va propun o reteta robusta, rustica si satioasa. Alegeti, cu grija, ingrediente proaspete si de [...]
Sosul de rosii este socotit a fi unul dintre cele cinci sosuri mama ale gastronomiei [...]
11 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Chinezii asociaza de obicei combinatie de gusturi dulce-acrisor mai [...]