blog de Gastronomie
Bumbu kacang este un superb sos de arahide, picant, aromat si condimentat, conceput in special [...]
2 Comentarii
Pui la cuptor – cum sa impresionam cu un preparat simplu Un pui întreg, gatit [...]
4 Comentarii
Somonul, desi s-a banalizat in ultimii ani, poate tocmai datorita versatilitatii sale, ramane unul dintre [...]
Va povesteam intr-un articol trecut despre metodele de conservare, pe timp de iarna, a ierburilor [...]
Korma, uneori scris si “kormaa”, “qorma”, “khorma” ori “kurma” este un termen care denumeste un [...]
De fiecare data cand cumpar un muschiulet de porc si il feliez, exista cateva bucati [...]
8 Comentarii
Exista deja pe internet si in carti destule retete de pui cu masline. Este una [...]
Daca doriti un pranz usor si racoritor, care sa se si prepare foarte repede, ati [...]
7 Comentarii
Aceasta reteta are si varianta video. Serial realizat in colaborare cu WineRo. Acest preparat este [...]
Aceasta reteta are si varianta video. Imi plac mult pastele, si aceasta din mai multe [...]
Cu acest articol se încheie seria despre istoria pastei de mustar. Sper ca nu v-am [...]
“Spread” este un termen intalnit de mine in literatura culinara americana, care denumeste sosurile groase [...]
13 Comentarii
Am mancat dintotdeauna cu placere iaurt, dar a devenit mai important pentru mine de cand [...]
O reteta clasica, destul de simpla si de rapida, foarte gustoasa. Pulpele de pui se [...]
Chutney – un condiment surprinzator Probabil ati întalnit cu diferite ocazii, prin retete sau alte [...]
În acest articol voi reveni putin asupra bucatariei indoneziene si va voi prezenta pe scurt [...]
Literatura de specialitate considera vinegreta a fi unul dintre sosurile importante ale gastronomiei occidentale (alaturi [...]
9 Comentarii
Iata si reteta care foloseste sosul postat ieri. Frigaruile sunt deosebit de aromate, iar cei [...]
Mi-era dor de bucataria asiatica, asa ca m-am gandit sa va ofer ceva inedit. Mai [...]
Am dat acum cateva zile, la Carrefour, peste acest produs: sos de branza Roquefort, cremos [...]
Profit de ocazia ca sa va prezint o reteta apartinand unei bucatarii foarte putin cunoscuta [...]
6 Comentarii
Sosul picant-acrisor, numit in Cambodgia “tik marij”, este unul dintre sosurile de baza ale bucatariei [...]
Nuoc cham este, fara indoiala, cel mai popular si cel mai cunoscut sos vietnamez, nelipsit [...]