Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: spanac
Piept de prepelita cu trufe si sos brun
Recent am avut ocazia, la GUXT, sa gatesc prepelite, alaturi de Costel Clipescu, in cadrul...
11 Comentarii
Porc cu ghimbir si legume
Reteta de fata este una foarte simpla, care poarta placuta „pecete” a ghmibirului: proaspata, citrica...
7 Comentarii
La masa cu stramosii – India (3)
În acest episod, pe scurt, despre influentele exercitate asupra culturii sub-continentului indian de civilizatii ca...
2 Comentarii
Creveti cu “5 arome”
Amestecul “5 arome” este unul dintre ingredientele caracteristice ale bucatariei cantoneze, care datoreaza mult aromei...
19 Comentarii
Creveti cu tri-vinegreta
Pun pariu ca va intrebati ce este cu acest “tri” alaturat vinegretei. Ei bine, aceasta...
10 Comentarii
La gatit cu Vita Cook – partea 3
Aripioare de pui marinate Revin cu o noua reteta gatita la Vita Cook. Este o...
4 Comentarii
Salata de pui cu tarhon
Imi place foarte susanul, in toate formele sale (seminte, ulei brun, pasta). Ce se poate...
3 Comentarii
Salata de pui cu susan si legume
Dupa atatea posturi cu Lisabona, mi-am zis ca este timpul sa facem o pauza de...
4 Comentarii
Salata de andive cu somon afumat
Salata este delicioasa, plina de culoare, decorativa si se prepara foarte rapid. Gustul usor amarui...
19 Comentarii
Frigarui de pui cu alune si curry
Combinatia de frigarui, alune si condimente este tipica bucatariilor din Asia de Sud-Est. Aceste frigarui,...
7 Comentarii
Improvizatii cu pungile de salate Eisberg – partea 3
Iata si cea de-a treia parte a acestui articol, si ultima, desi se mai pot...
Improvizatii cu pungile de salate Eisberg – partea 1
Au aparut pe piata (le-am vazut cam prin toate supermarketurile) pungile cu salate eisberg; vegetalele...
Somon cu vinegreta
Este o reteta foarte simpla, usoara si plina de gust. Daca nu gasiti spanac proaspat,...
2 Comentarii