blog de Gastronomie
Paupiettes de peste – un preparat clasic francez (reteta adaptata) Paupiette este un cuvant francez [...]
Sosul vélouté este unul dintre clasice ale bucatariei franceze. Este unul dintre sosurile-mama, alaturi de [...]
2 Comentarii
Sosul mousseline este un derivat din sosul olandez (hollandaise), considerat de bucataria clasica franceza a [...]
Supa crema de sparanghel – reteta cu topping crocant (pentru mese festive) Iata o reteta [...]
Sparanghelul, numit si “leguma regilor”, este socotit de multi o delicatesa. Bucatarii rafinate, în special [...]
Reteta aceasta merita incercata, mai ales daca puteti gasi sparanghel proaspat. Preparatul reuseste sa fie [...]
Serile de vineri “La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta [...]
Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala [...]
Somon cu sparanghel si sos de unt – reteta pe cat de simpla pe atat [...]
10 Comentarii
Intr-un articol anterior anuntam ca Mos Craciun vine cu cadouri de la Pyramis. Ei bine, [...]
4 Comentarii
Unul dintre motivele pentru care ma simt stingher intr-un restaurant elegant este teama de a [...]
5 Comentarii
Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem? [...]