Retete culinare & Gastronomie cu Radu Popovici. Gatim cu: sparanghel

Paupiettes de peste cu sos hollandaise si sparanghel

Paupiettes de peste – un preparat clasic francez (reteta adaptata) Paupiette este un cuvant francez...

Pui cu sparanghel si sos veloute

Sosul vélouté este unul dintre clasice ale bucatariei franceze. Este unul dintre sosurile-mama, alaturi de...

2 Comentarii

Somon cu sparanghel si sos mousseline

Sosul mousseline este un derivat din sosul olandez (hollandaise), considerat de bucataria clasica franceza a...

2 Comentarii

Supa crema de sparanghel cu topping crocant

Supa crema de sparanghel – reteta cu topping crocant (pentru mese festive) Iata o reteta...

GUXT va propune, la pranzul de duminica, mult sparanghel

Sparanghelul, numit si “leguma regilor”, este socotit de multi o delicatesa. Bucatarii rafinate, în special...

Porc cu salvie si sparanghel

Reteta aceasta merita incercata, mai ales daca puteti gasi sparanghel proaspat. Preparatul reuseste sa fie...

2 Comentarii

A fost "Cina lejera cu si pe… canapele", martie 2013

Serile de vineri “La Mansarda”, organizate în colaborare cu Halewood Romania, au încheiat saptamana trecuta...

Jurnal milanez (3)

Recunosc din start ca ideea de „piata alimentara” ma fascineaza. Cu cat este mai traditionala...

23 Comentariu

Somon cu sparanghel si sos de unt

Somon cu sparanghel si sos de unt – reteta pe cat de simpla pe atat...

10 Comentarii

Tilapia cu sparanghel si busuioc

Intr-un articol anterior anuntam ca Mos Craciun vine cu cadouri de la Pyramis. Ei bine,...

4 Comentarii

Bunele maniere la masa – partea 1

Unul dintre motivele pentru care ma simt stingher intr-un restaurant elegant este teama de a...

5 Comentarii

Sparanghel – Hrana regilor

Sparanghel – totul (sau…aproape totul) despre aceasta leguma Sparanghel – Ce este? Cum il alegem?...

23 Comentariu