blog de Gastronomie
Deglazarea este o procedură culinară care implică folosirea unui lichid pentru a îndepărta reziduurile caramelizate [...]
5 Comentarii
Aceasta reteta este una foarte simpla si rapida, buna de gatit in zilele calde, cand [...]
6 Comentarii
In ultimele luni proiectele pe care le aveam in desfasurare m-au tinut departe de bucatarioara [...]
4 Comentarii
Astăzi vă voi descrie pe scurt o tehnică nmită în engleză „pan tossing”; o traducere [...]
1 Comentariu
Vietnamul a avut în ultimii ani un progres remarcabil din toate punctele de vedere. Poate [...]
8 Comentarii
Va propun o reteta simpla si rapida, care va va oferi un preparat cu mult [...]
Am ajuns la finalul acestei serii de articole dedicate culturii gastronomice chinezeşti. Voi trece în [...]
Serialul dedicat bucătăriei chinezeşti continuă astăzi cu descrierea modului în care se hrăneau oamenii din [...]
18 Comentarii
Am tot discutat pe blog despre wok-uri. Mulţi dintre dvs. vor să gătească reţetele asiatice [...]
Prin modul in care utilizeaza sosul de peste si ceapa verde, aceasta reteta reflecta influenta [...]
2 Comentarii
M-am gandit ca nu ar strica sa postez unele retete folosind sosuri si/sau paste gata [...]
Este de notorietate faptul că marea majoritate a chinezilor nu numai că adoră să mănânce, [...]
Wok-ul este un vas de gatit foarte versatil, cu fundul rotunjit, originar din China. Este [...]
Este o reteta extrem de simpla si de rapida, perfecta pentru un sfarsit de saptamana [...]
Stir-fry este un termen folosit pentru a descrie doua tehnici rapide de a gati: „chao” [...]
3 Comentarii